Pircējas

Labdien! Gribu pajautāt, kā citām pārdevejām iet šinī jomā. Man pēdējā laikā piesakās tādas pircējas , nezinu pat kā nosaukt. Izdod jautājumus aiz jautājumiem, reizēm pat muļķīgus. Cenšos godīgi atbildēt. Tad ir vēl padomāšu vai tu esi atbildējusi, gaidi atbildi, ienāk vai nu nelasa vispār vai izlada un neatbild. Es nesaprotu vai tas ir tik grūti, atbildēt. Neviens jau neuzbāžas, pati taču pieteicies, tad arī esi godīga. Es rakstu tāpēc, kad pati nekad tā nedaru vienmēr izlasu, atbildu , jo zini vik tas ir nepatīkami.
lannx
Ak, šie mūžīgie stulbie jautājumi "kāpēc pārdodat?", "vai man derēs?", "vai ... izmēram derēs?". Vēl saprotu "vai pieejams?", jo ir arī citas pārdošanas platformas un varbūt nav paspēts izņemt preci, kas pārdota citur. Esmu jau pieradusi, ka pēc mēru aizsūtīšanas saņemu atbildi "būs pa mazu" (tas lāsts ir L izmēra drēbēm), dusmu pilnās atbildes, kad neaizsūtu bildi uz auguma... nekreņķējos, stulbākos jautājumus aizsūtu grupčatā 🤣
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.