Perliukų medžioklė

Nenoslēgtu darījumu atsauksmju pievienošana

Sveikas, Dāmas!

Informējam, ka esam uzlabojuši mūsu atsauksmju pievienošanas sistēmu un šobrīd ir iespējams atstāt atsauksmi par darījumu, ja arī pārdevēja to dāžādu iemeslu dēļ nav noslēgusi līdz galam.
Protams, lai izvairītos no nekorektām/ nepamatotām atsauksmēm, atsauksmes filtrēs admin . Taču, šādā veidā tomēr būs iespēja beidzot atstāt arī pamatotu kritisku vērtējumu, ja pārdevēja jau apzināti ir liegusi šādu iespēju.


Jauku jums dienu!

Līva
diskopele
mēs runājam par darījumiem, kad notiksui krāpšanās- nav pārskaitīta nauda. ne par tādiem, kad pircējs pārdomā, jo viņam uz to ir pilnīgas tiesības. Tad jau arī ieejot veikalā un tomēr neko nenopērkot pārdevējiem būtu "jānorāj" pircējs? :)
…. .
protams ka pircejam ir tiesibas atteikties:) ja to dara civilizeti, tomer ir pircejas kas maldina,melo uz tiksanam neierodas, tadejadi pardevejs tere savu laiku,naudu utt. tas nav normali , un par tadam potencialam pircejam tautai butu jazin
hop
Šī ideja ir laba. Jauki, ka atsauksmes arī filtrēs.
Vēl man radās doma, ka blakus zvaigznītēm varētu rādīties arī skaitlis, kas norādītu cik atsauksmes konkrētā pārdevēja saņēmusi. Tas arī varētu būt labs rakstura lielums, kas ļautu izdarīt secinājumus.
pukaunfiskars
Vai tas nozīmē, ka pircēja varēs atstāt atsauksmi, ja es būšu izdzēsusi pārdoto pērli, vai man tomēr jāsagaida atsauksme un tikai tad varu dzēst ārā?
Es nezināšanas pēc esmu 3 pēles izdzēsusi nesagaidot atsauksmi. Kad sāku lasīt, ko meitenes forumā raksta, tad tik sapratu savu kļūdu.
Piedodiet, tās, kurām esmu liegusi atstāt vērtējumu :)
Liene Pakārkle
Man ir līdzīga pieredze. Pasūtīju džinsa bikses, pārdevēja pēc izsūtīšanas sludinājumu izdzēsa, it kā viss viss vizuāli kārtībā, tikai pēc tam, kad 15 minūtes ir bijušas uzvilktas, bikses tā izstaipās, ka krīt jau nost. Atsauksmi ievietot nevaru. Otrā gadījumā saņēmu legingus, kvalitāte laba, tomēr norādītais L izmērs, drīzāk atbilst XL vai pat XXL. Pārdevēja sludinājumu dzēsa, atsauksmi pievienot nevar. Abām pārdevējām bija daudz un ļoti labas atsauksmes. Var secināt tikai to, ka pārdevējām ir iespēja izvēlēties, kuras atsauksmes viņas vēlas parādīt potenciālajam pircējam, kuras nē.
pukaunfiskars
Runājot par šādām neskaidrībām, būtu jauki, ja portāla veidotāji sākumlapā izvietotu arī lodziņu ar info gan par sludinājuma maksām un termiņiem, gan par favorītu sistēmu, gan atsauksmju ievietošanu. Pati tikai nesen to visu sapratu, jo sāku lasīt diskusijas. Ir neliels info trūkums :(
iveta-amstere
Sveikas, meitenes!
Sestdien aizskaitīju vienai meitenei naudiņu par preci, aizskaitīju ar citas bankas starpniecību nekā bija pārdevējai, domāju viņai nauda ienāca pirmdien, bet vēl joprojām neesmu saņēmusi savu preci. Uz jautājumu , kā sokas ar sūtīšanu-neatbild, bet lapā ir bijusi. Kādai ir bijusi šeit tāda pieredze?
Ši tema buvo neaktyvi daugiau nei 30 dienų, nauji komentarai nebepriimami.