Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

UZMANĪBU !!! ATSAUKSMES !!!!

Labdien !!! Runa ir par atsauksmēm.
Kāpēc ar pirmo reizi atstājot atsauksmi viņa nesaglabājas. Uzliec zvaigznītes uzraksti atsauksmi un viss kārtībā, bet ieejot pircēja profilā atsauksme nav - neuzrādās. Atkal no jauna jāiet jau pie pārdotajām, jāver vaļā, jārasta jauna atsauksme un tad ir viss kārtībā !!! Kāpēc pirmā atsauksme neparādās ???
Varbūt daudziem tā ir....uzraksta atsauksmi, forši, bet īstenībā atsauksmes nav..
Paldies par atbildi !!! 😃😃😃
Lelde Mea
Sveiki!
Jā, par šo arī es sazinājos ar administrāciju un viņi ieteica darīt tieši tāpat kā Tu dari. Redz, ir funkcija, ka ātrāk par trim dienām atsauksmi atstāt nevar, tāpēc tā ir. Es iegādājos lietiņas regulāri šeit, bet man nav atstātas neviena atsauksme kopš novembra, tā kā atsauksmes tiek tikai tām, kam pieteikums ir bijis ilgāks par trim dienām vai tām, kas dara tā kā mēs, liekam dubultā! :)
pukaunfiskars
Es tikai tagad to uzzināju un atklāju, ka vismaz 10 atsauksmes no manas puses ir izpalikušas, tad nu tagad tikai saliku. Varbūt tāpēc arī no šīm meitenēm pretī neko nesaņēmu, jo tieši no tăm arī iztrūkst. Nevar taču bùt tik liela sakritība
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.