Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Sludinājumu maksa - ierosinājums administrācijai

Vai nebūtu labāk, ja sludinājuma maksu noteiktu nevis pati lieta, bet gan tās stāvoklis? Jauna prece - samaksa augstāka, lietota - zemāka.

Sanāca palasīt dažādas diskusijas par tā saucamo komercdarbību un "humpalniecēm". Tas atrisinātu gan tā saucamo komercdarbību, jo ir daudzas pārdevējas, kas tirgo tikai jaunas drēbes vairumā. Pret to it nemaz neiebilstu, jo tā ir iespēja nopirkt kvalitatīvas lietas par zemāku cenu. Un attiecīgi, tad viņu sludinājumi būtu dārgāki, un mums parastajām dāmām par savu pērļu sludinājumiem būtu jāmaksā mazāk :)

Un tas arī atrisinātu otru mūžīgo tēmu "humpalas". Nez vai tad šīm pārpircējām ar turpat 600 atsauksmēm un gandrīz 200 aktīviem sludinājumiem, vairs gribētos pie katra otrā sludinājuma rakstīt, ka prece ir jauna, bet nav birkas, vai arī apavi jauni, bet bez kastes un čeka, un redzamām ielocēm :)
Nesaku jau, ka prece nevar būt jauna, ja nav birkas, bet diez vai, ka kādai dāmai viss skapis sastāv no jaunām drēbēm bez birkām :) Pašai ir pa pāris lietiņām, kas nav piedzīvojušas savu uznācienu, bet to skaits pat nesasniedz desmit :))

Ko Jūs sakāt par šādu ideju???
pukaunfiskars
To nu mēs noteikti nepanāksim, ka administrācija ievēros šo punktu, viņiem tā ir peļņa no, kuras noteikti neatteiksies. Sludinājumu maksas mainīšana vismaz būtu kā alternatīva. Lai tirgoties var gan komersanti, gan mēs, parastie cilvēki ?
private
+++
Tieši tā!!!
Jo portālā jau Lily Lily nebūt nav vienīgā,kas veic komerciju!Ir simtiem,pat tūkstośiem komerciālu sludinājumu,kur vienā profilā tirgo,piemēram,desmitiem pāru jaunus ECCO apavus visdažādākajos izmēros!Pie tam vēl daža laba no tām pārdevējām ir izveidojušas vairākus profilus Andelē!
Un pārējās,kuru piedāvājumā pastāvīgi ir 300-400-500 preces,un regulāri tiek papildināts....
Ja ir noteikumos tāds 1.4 punkts,tad kāpēc administrācija pati to neievēro???
L. Boogie
Jā, toties tām, kuras par simbolisku auglīti mazulim piedāvā paņemt savu šīču nenonēsātās drēbītes, jāseko līdzi ar ērgļa aci un jābloķē sludinājums, jo dāvināšana neparedz kaut kā prasīšanu pretī un "cienīsim cits citu" (c) citāts no admina. Super, tā tik turpināt!
Irina Ko
Bet, tirgojot jaunu bērnu bodiju par 5-10 EUR un lietotu sieviešu mēteli par 100, vai tad maksai par bodija sludinajumu jāliek augstāka?
Man tieši liekas, ka sludinājuma cenai ir jābūt atbilstošai preces pārdošanas cenai. Neatkārīgi no stāvokļa.
Un, lai nepaceļ cenu pēc sludinājuma ielikšanas, var ierobežot, ka cenu var likt pēc tam tikai zemāku.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.