Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Nopērk, neder un vēlas atgriezt - kuram taisnība? Pārdevejai vai pircejai?

Pārdevu apavus, uzrakstīju, ka derēs 37,5-38 dāmai ar šauru kāju. Kad pircēja saņēma preci, pamērīja, teica, ka neder un preci vēlas atgriezt un savu naudu vēlas atpakaļ. Saņēmu tekstus: ja neatgriezīsiet naudu tas būs uz jūsu sirdsapziņas utt. Bet kurpes patiešām bija noradītajā izmērā. Galu galā naudu atgriezu un lūdzu apavus ziedot labdarībai.
Mans ierosinājums ir pasargāt arī pārdevējus no pircējiem, kas uztver pārdoto kā internetveikala preci. Jāuzliek paziņojums - ja nopirki, preci atpakaļ nepieņem. Taču tai pat laikā, jāpasargā pircēji, kurus kāds tiešām vēlas apkrāpt.
me_sa
Jūs ļoti mīļi atrisinājāt situāciju. Jebkurā gadījumā pircējai bija jāuzņemas risks, ka apavi var nederēt. Un viņa jau var izvēlēties pirkt preci "kā kaķi maisā" vai pirkt no kādas citas pārdevējas, kas piedāvā apavus uzlaikot :))
irinakaro
Man ari bija tada situacija. Es nopirku krosenes uz 42 izmeru, man ir 41,bet es paņemu ,lai 100% zinat,ka kaja tur ielidis,jo biju stavokli un kajas palika lielakas,(nu jus saprotat manu domu). Bet es saņemu apavus kurus,joprojam nevaru dabut iekša kaju. Tjk šauras,ka pat neticas,ka ta var but. Prasiju jau toreiz atpakaļ naudu,jo nebija vispar minets,ka viņi ir šaurai kajai,bet atpakaļ pat atbildes nebija,tikai izlasitas ziņas. Ta ari tirgoju joprojam viņus,neviens nepirk. Bet jus rikojatijes ļoti godigi,pat parak. Precevtomer vajadzeja paprasit atsutit atpakaļ,jo nakamreiz var but ne tikai perļu meditajas,bet godigas pardevejas meditajas ari?. Atvainojat par manu latviešu valodu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.