Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Profila sekotaji

Vai iespējams ierīkot opciju, ka es vārētu noņemt kādu no saviem sekotajiem.? Nobloķēt lietotāju, lai neredz ko tirgoju.
helena6
Galīgi nav tas ko man vajag.
Bloķējot šo personu, tā pērles nebūs pieejama katalogā un meklēšanas rezultātus. Persona joprojām varēs Tev nosūtīt vēstules un pieteikties Tavām pērlēm.
Bet kā lai izdara ka šī persona neredz manas perles?
pērļu pūralāde
Es arī skatos šo jauno opciju,bet neizprotu,kā tas darbojas?
Piemēram,persona ar niku Jeļena Sergejeva un Katjastar vakar uzdeva jautājumus par preci,atbildēju-klusums,kaut portālā sēž nonstopā.Viena no šīm personām uzklikšķināja-atteicās,lai nebūtu jāatbild.
Ja es gribētu viņas bloķēt,tad man jāspiež šī opcija,vai tas domāts citam nolūkam? man ir vēlme visas šīs klikšķinātājas bloķēt,tā opcija ir paredzēta šim nolūkam,vai nē?
ive-ta
Kā es to saprotu, tad tā ir iespēja nobloķēt, lai vairs neredzētu konkrētā pārdevēja preci. Laba iespēja bloķēt dažādu aizdomīgu profilu piedāvājumus vai kādu citu, ar kuru ir bijusi negatīva pieredze, lai vairs nejauši nepieteiktos uz viņu preci. Jo pārdevēja vārds var mainīties utt. un var neatpazīt. Laba iespēja norobežoties no krāpnieciskiem profiliem u.c. Bet savu preču interesentus/pircējus nav iespējams bloķēt.
irinakaro
Piekritu. Ja es varetu aizbloķet lietotaju,lai neredz manas perles un nevar pieteikties,tad tas vel noder. Bet kada starpiba,ja es neredzešu kada lietotaja perles,bet viņa tapat var apskatit manas un ari pieteikties? Bišķiņ nesaprotu ari,jo tadu opciju pagaidam nav vajadzibas izmantot,un parbaudit,ka viņa darbojas nemeiģinaju.
janetajumtina
Sākumā šādas opcijas jēgu neizpratu,bet tad atradu pielietojumu-ar laiku andelē esmu izfiltrējusi lietotājas,kurām ir negatīvas atsauksmes vai kā citādāk nevēlētos sadarbību,tādējādi nemaz neredzu šo cilvēku pērles un netērēju lieki laiku uz to,ko tāpat neiegādātos,balstoties uz kādām negatīvajām atsauksmēm.
buyit
Es arī labprāt nobloķētu konkrētas personas, lai vairs nekad neredz manas pērles. Piemēram šodien pirmo reizi savā dzīvē saskāros ar pircēju,kura man zvanījās pa telefonu un beigās nosauca mani par !!!!!!SLAMPU!!!!!, jo redz viņai netika manis tirgotā pērle. Nekad 3 gadu laikā esot šeit portālā neko tādu nebiju piedzīvojusi. Vienīgi neizglītots un garīgi nestabils cilvēks var zvanīties pa telefonu un saukāties..?

Tad nu būtu labi izfiltrēt šādas personas ?

P.s. Šī meitene bija lauraauuu - neiesaku sadarboties, ļoooti nepatīkama persona.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.