Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Sludinājumu dzēšana.

Tā ir pilnīga diskriminācija no portāla administrācijas puses, sludinājumus dzēš kaut cik veiksmīgākiem pārdevējiem!!!! Fui !!! Tiem kam nemaz nekas nekustās, ne skatījumi, ne pieteikumi, ne kas cits, tie netiek aiztikti. Viņiem jau viss ir redzams, pieteikumi, sarakstes, utt. Par tik neadekvēti augstu cenu mēs maksājam, šeit ievietojot sludinājumus, tad vēl reducēt katru nieku, kas tāpat kapeikas maksā. Tanī pat laikā portālā tiek ievietoti un atrodami daudzi foto ar vairākām precēm ar vienu sludinājumu !!!!! Kā tad tā ?????? Starp citu tepat smaržu sadaļā. Kauns administrācijai. Aicinu pārējos pārdevējus boikotēt šo portālu.
P/S Kā admini izskaidros tādu situāciju. Man ir foto ar preci kuru vēlos pārdot, bet uz foto ir arī citas preces, bet pārdot vēlos tieši norādīto preci, un cita foto nav. Tad kā man rīkoties ?
Tad skaidrojiet, esiet pretīmnākoši, bet jūs tikai izplatat draudus.
aijanezine
Pilnībā Jums piekrītu,pat vienā diskusijā,kur pircēja rakstīja par iespēju krāpšanu, tur Līva Jaunozola uzreiz atbildēja, lai ziņo administrācijai, bet atbildēt neapmierinātajiem/izmisušajiem portāla klientiem par portāla 100% nelietojamību, bet iekasējot 100 % € - jā, to vajag uzreiz.
andelemandele-administracija

Dārgās dāmas!
Neviens sludinājums no mūsu puses netiek dzēsts. Ja sludinājumā tiek konstatēti pārkāpumi, tas tiek apturēts un mēs norādām, kas ir jāizlabo. Apturēto sludinājumu iespējams izlabot atbilstoši noteikumiem un iesniegt atkārtoti. Šī iespēja tiek piedāvāta katram sludinājumam 3 reizes. Tā kā samaksātā naudiņa netiek zaudēta.

Lai izvairītos no liekām negācijām un pārdzīvojumiem, pirms pakalpojuma izmantošanas, iesakām iepazīties ar sludinājuma noformēšanas noteikumiem. Tos atradīsiet sludinājuma iesniegšanas lapā "PĀRDOT" blakus ķeksītim ar tekstu "Iepazinos ar sludinājumu noformēšanas noteikumiem un tie tiks ievēroti". Sarkanā krāsā. :)

Ja redzat pārkāpumus citos sludinājumos, droši par tiem ziņojiet, nospiežot uz pelēkā karodziņa blakus sludinājumam.
A. V.
Nedomāju, ka kāds tagad steigsies Jums ziņot par pārkāpumiem, ņemot vērā faktu, ka pēc pagājušās nedēļas nogales situācijas, kad portāls nedarbojās, tika izteiktas sūdz ības un ierosinājumi, kā Jūs varētu kompensēt situāciju, JŪSU REAKCIJA UZ NOTIKUŠO BIJA/IR NULLE.
andelemandele-administracija

Paldies, par viedokli! Palīdzēt un paziņot par citu lietotāju pārkāpumiem nav obligāta prasība. Mēs esam ļoti pateicīgi visiem, kas to dara. Un palīgu mums ir daudz. :) Mēs ļoti labi saprotam, ka ir lietotāji, kas apzināti un sistemātiski pārkāpj noteikumus un, protams, ir tādi, kas pieļauj kļūdas nezināšanas dēļ. Mēs uz tām norādām un gaidām labojumus. Labojumus var iesniegt sev izdevīgā brīdī - uzreiz vai, piemēram, pēc gada. Samaksātā nauda par sludinājumu netiek zaudēta, ja sludinājums tiek iesniegts atbilstoši noteikumiem.

Par portāla darbības traucējumiem. Protams, kas nestrādā, tas nekļūdās. Šoreiz mūs piemeklēja diezgan sarežģīta tehniska kļūme, kura 19 stundas daļēji paralizēja portāla darbību. Mūsu reakcija ir darbība, tādēļ vispirms mēs centāmies to atrisināt. Visi, kas ar mums sazinājās, saņēma atbildi. Visiem uz to brīdi publicētajiem sludinājumiem par 24 stundām ir pagarināts publikācijas laiks.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.