Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Pērļu bloķēšana

Labdien, vai Administrācija varētu izvērtēt Pērļu bloķēšanas principus- ir saprotams ja tiek piedāvāta Pērle ar visu izmēru līniju - to var uzskatīt par vairumtirdzniecību, bet ja tiek pārdots komplekts, kurā ir viena izmēra, vairākas vienības kāpēc jābloķē tada Pērle. Vai tiešām būtu labāk ja informācijā pie Pērles sadaļā apakšveļa tiktu rakstīts - vienreiz uzvilku, nepatika, izmazgāju un tagad pārdodu.

Attiecībā uz smaržām - ir jaunas Pērles kuras Administrācija nebloķē un ir Pērles kuras bloķē, vai bloķētājs izvēlās pēc tās pēc garastāvokļa vai statusa.

Lūdzu izvērtēt bloķēšanas principus.
magdalenalett
Labs tēmats.
Te ir tik daudz acimredzamas komercija (telefonu vāciņi, pārpārdošana internetā iegādātas pērles utml.)..
Un tikai godīgiem un nelielā klāsta pērļu piedāvājumi tiek apturēti.

Vai vēl tie - kas ar tušu zīmē (ķeksiņpandiņas, abonents neatbild utt..) tos nebloķē bet gan vēl liek pie superpērlēm
tatiana
Mani vienreiz nobloķēja, jo pirmā bilde bija kleita uz auguma, nevis bez manis (laikam nepatiku kādam :) ). Kaut arī ja paskātās, ļoooti daudz sludinājumu, kad pirmajā bildē ir redzams cilvēks vai prece nav redzama pilnīgi, pat tikai etiķete. No sākuma nesapratu, kas par iemeslu, tad palasīju uzmanīgāk noteikumus, viss kļuva skaidrs.
boclets
Acīmredzami tas tiek darīts lai nopelnītu!!! Vienu Pērli izlaboju precīzi pēc noteikumiem, tik un tā neatbloķēja. Pacēlu šo jautājumu, uzrakstīju pašai patronesei - beidzās ar to ka nobloķēja profilu. Jāuzraksta sūdzība PTAC, lai izvērtē
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.