Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Vai tā drīkst darīt?

Sludinâjumā redzu - 38 izm botes! Pasūtu, samaksāju- izņemu no paciņas 40.5 izm botes! Protams- neder ! Vělos bez nekādiem strīdiem atgriest preci un saņemt naudu! Sūtītāji nepiekrīt , sākās visādi brīnumi, ka viņai ie 38 un labi derěja, ka jāměra iekšpědiņa( 25.3cm) . Vai tiešām drīkst tirgot , melojot par izměru? Un věl jāklausās pamācības , ka nike jāpěrk 2 izm par lielu. Tad jau liekam izměrus, kādi rādās un krāsu un garumu....arī preves stāvoklis" kā jauns" , ir stiepts jědziens! Apsolīju pārdevějiem , ka ziņošu par viņiem ! Neņemiet ļaunā , HRNS un Nikola Starostina , solījumi jātur! Gaidu naudu un adresi, uz kuru atgriest jūsu nezināmā izměra botes!;)
Mademoselle Coco
Šī ir andele un diemžeļ ar tādām situācijām ir jārēķinās- diemžēl! un starp citu ar personu datu publiskošanu arī jāuzmanās! Šajā gadījumā,ja pārdevējs nepiekrīt saņemt preci atpakaļ,tad nu nekā... un par jēdzienu "kā jauns" katram ir sava izpratne-jārēķinās,ka ir lietota prece!
mademoisele
Vienmēr,VIENMĒR ir jāmēra iekšpēda. Visiem apaviem to var izdarīt. Būtu Jūs paprasījusi iekšpēdas garumu nekas tāds nebūtu noticis. Šādā gadījumā es vainotu tikai sevi,tā bija Jūsu kļūda ne pārdevēja. Un tas ir tikai pārdevēja ziņā ņemt atpakaļ preci vai nē.
mare
Skaidrs, tātad melot drīkst ! 😁 kas jāměra??? Es pasūtīju 38, atsūti 38!!! Ja man nederětu sūtītais 38, tad tā būtu mana vaina ! Bet man atsūtīja nepasūtīto izměru !!forši, tad jau nav jānorāda izměrs😁😁😁nu vispār!!!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.