Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Kur tad pazudis taisnīgums?

Nesen atklāju šo tirgošanas vietni un biju ļoti preicīgs par plašajām iespējam iegādāties Brandotas drēbes par zemākām cenām. Tad nu lūk, nolēmu iegādāties Tommy Hilfiger apakšveļu par 40 eiro un diemžēl šis vienīgais pirkums izrādijās par kārtējo apmānu. Izmērs bija daudz par mazu un pēc birkas bija iespējams saprast, ka šī apakšveļa ir replika. Šī situācija radīja diezgan labu piro iespaidu par AndeleMandele. Vadoties no pieredzes nolēmu arī es ievietot līdzīgu sludinājumu šajā vietnē samaksājot arī sludinājuma maksu, un pievienoju informāciju, ka krekls nav oriģināls, kas manuprāt šķiet tikai pareizi, informēt pircēju par preci kura tiks iegādāta. Mans sludinājums gan tika izņemts jau nākamajā dienā ar ziņu ka iespējamie sodi var sasniegt līdz pat 1400 eiro. Lūgums portāla vadībai iespējams mainīt kaut kādā veidā savu replikas ķeršanas taktiku, jo skaidrs, ka šajā vietnē tāpat tiek izplatīta replika.
janetajumtina
Par repliku tirgošanu šeit tiešām nav skaidrs līdz galam. Ir ntie profili,kuri nodarbojas tikai un vienīgi ar pakaļdarinājumu pārdošanu(viss profila piedāvājumā ir tikai viltojums),nosūdzu adminiem,reakcijas nav. :D Ir bijis,ka man pajautā-kā tu zini,ka tas ir viltojums? :D Neskatoties uz to,ka var saprast pavisam elementāri(vai nu šāds modelis oriģinālajam neeksistē vai arī pārdevējai,kas,starpcitu,ir tāda klasika,pazuduši visi papīri utt,bet viss esot jauns,tikai visam nav nekādu pierādījumu :D ).
magdalenalett
Manuprāt, administrācijai, jeb tiešāk - Andele`s SIA valdei ir jāuzņēmas atbildība/kriminālā atbildība par nesākārtotu vidi attiecībā uz augstāk minēto. Sanāk savā ziņā "atmazgāšana", kas nekur un nekad vairs nav atbalstāmā. Nav joki, droši vien neapzinās, un domā, kā ierakstot portāla noteikumos "Portāla administrācija neuzņemās atbildību par 3. personu bla bla bla... ", domā, kā varēs dzīvot sveiki un veseli.. tomēr, tas ir Jūs, SIA valdes pārziņā, lai šeit ir caurspēdīgi un droši darījumi.
Kauns par šādu uzņēmējdarbību no sērijas "ne līdz galam pārdomāts".

FYI
L. B.
Galvenais,ka taisnojās,ka neatbalsta un dzēš visus sludinājumus ar viltojumiem,bet kāpēc ir sadaļa,kur atzīmēt REPLIKA?Es arī nožēloju,ka neieliku atsauksmi+neievietoju rakstu par personu,jo nopirku pakaļdarinājuma CK apenes jaunas.Jau 3x pārjautāju,vai oriģināls,bet nekā.saņēmu un uzreiz redzu,ka zemas klases viltojums,man ir ko salīdzināt ar Somijā un Asv pirktām.
Persona,protams,portālā vairs nav un atsauksmi īsti jēga nebija likt,administrācija tāpat dzēš vai neapstiprina.
Bēdīgi ir tas,ka pirkstu pakrata un aizrāda tikai cilvēkiem,kas tirgo mazos daudzumos līdz 100 mantām,bet personām ,kas tirgo ļoti lielā daudzumā CK,Guess,TH u.c. citas mantas-vēsā mierā.
KRISTATA,SPOGULIS<SM dress,guess girl,lestate u.tt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.