Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pārdošana uz foruma

Labrīt mīļās pārdevējas! Vai kādai kaut kādreiz izdevās kaut ko pārdod foruma sadaļā "meklēju"? 😂 Gribu saprast vai tam ir jēga piedalīties diskusijās, jo pagātnē īpaši nebija atsauksmes.
Viktorija J
Īpaši lielās cerības uz tādu pārdošanu es neliktu. Esmu novērojusi ka parasti forumā meklē łoti labas un kvalitatīvas preces par smieklīgi zemu cenu, cerot ka pārdevējai apnicis pārdot. It seviški tas atteicās uz sludinājumiem kur łoti maz prasību pret preci.
snorkes-jaunkundze
Man šķiet ka nav jēgas.Esmu vairākas reuzes atsaukusies uz meklētāju sludinājumiem- nekad nekas nav nopirkts.Varētu jau domāt ka manas mantas, piemēram neatbilst.Bet vienreiz meitene meklēja preci :"- O, jā! Super! Ņemu!"Beigās izrādās- man tagad nav nav naudas..Tā ka īpaši nopietni uz šo sadaļu neskatos😊
i.i.
Es, personīgi, nopirkusi nekad neko neesmu, jo pārdevējas visu laiku piedāvā aprakstam neatbilstošas lietas.

Vairāk tieku pie liekām sarakstēm, jo lielākā daļa savus piedāvājumus sūta vēstulēs.

Pati esmu atsaukusies uz meklētāju sludinājumiem ar atbilstošām pērlēm, bet pilnīgi neko neesmu tādā veidā pārdevusi.

Nesen bija amizants gadījums. Saņēmu vēstuli ar tekstu: “Vai vēl pieejams?” Apstulbu, jo kādu laiku neesmu aktivizējusi nevienu sludinājumu( tos ik pa laikam ievietoju, bet līdz galam neaktivizēju, jo vnk nav laika tirgoties). Bet tad vārdu pa vārdam, izrādās, ka viņa uzgājusi manu piedāvājumu “meklē” sadaļā un tagad tik ļoti vajag, ka gatava braukt pakaļ utt. 🙈🤣
janetajumtina
Vienu mirkli liku savas lietas(ja tās tiešām atbilst,nevis ''hey,ja nu iepatīkas'',no sērijas :D ),bet vispār nav jēgas,jo lielākajai daļai,ne visiem,bet tomēr lielākajai tā ir tāda sportiska interese,nevis reāla. Protams,ja skatamies no citas puses,ja beigās sakrīt ntās lapas ar piedāvājumiem,kur liela daļa pat neatbilst no meklētā,varbūt arī pazūd vēlme. :D
Kad pati vienu reizi ievietoju šādu sludinājumu,vienkārši nekas nebija no meklētā,tad pārtraucu to darīt,labāk tad pati ziedoju savu laiku un meklēju to,ko vēlos,netērējot nedz citu laiku,piedāvājot man to,ko es nemeklēju.
andeletiesprieks
Man līdz šim ir bijušas varbūt kādas 2-4 reizes, kad ir izdevies kādu ieinteresēt ar savām lietām, bet ņemot vērā cik es aktīvi lieku un piedāvāju, varu teikt, ka tā ir lieka laika šķērdēšana.
Agrāk es nemaz nezināju (esot Andelē) par šādu forumu un šķiet, ka dzīvot bija vieglāk :D.
Tagad kaut kā gribot, negribot tomēr ieeju - apskatos “meklēju” sadaļu un braukāju, cerībā atrast varbūt ko tādu, ko piedāvāt, jo ir baigi daudz to drēbju, bet pārsvarā veltīgi.
Šobrīd cenšos šo sadaļu principā neapmeklēt, bet nu acis iemetu. Arī esmu vairākkārtīgi likusi, ko pati meklēju un nekad neesmu atradusi, ko vēlos, tākā saprotu, kāpēc cilvēki bieži vien negrib - vienkārši raksta savu sludinājumu ar meklēto un galvā ir jau vīzija, ko vēlas atrast, bet realitātē jau nekad (nu principā nekad) nevar atrast to, ko vēlas un tad šī sadaļa ir pilnībā veltīga , domāju, ka nav vērts tur neko likt un pašam arī meklēt.
D K
Esmu dažas reizes atsaukusies, un arī visu pārdevusi. Tā kā esmu pārāk slinka, lai liktu sludinājumus,dažkārt gadās, ka ir tieši tas, ko kāds meklē. Bet piedāvāju tikai tad,ja precīzi atbilst meklētajam.😊
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.