Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Negatīva atsauksme!

Tikai šodien tika pamanīts ka ir saņemtas jaunas atsauksmes.Diemžēl negatīvas.Kā rīkoties,ja ir saņemta negatīva,nepamatota atsauksme?Ir saglabāta sarakste,pircēja uz kontaktu neiet.Ko var darīt šādā gadījumā?
Ļoti nevēlētos lai tās atsauksmes turpina rotāt manu profilu..
missyasmin
Turklāt atvainojos par iepakojumu,kas bija Rimi papīra maiss.Protams tas bija tikai virsējais iepakojums.Iekš maisa preces tika ievietotas vēl iepakojumā-kastītē ja pareiz atceros,kas nebija tik glīta no ārpuses,tapēc arī sūtījums tika vēl ievietots maisā
janetajumtina
Nu it kā jau ir pieņemts,ka pats pārdevējs nokārto līdz galam saistības,ja arī paka kavējas(ja pārdevējs ir lietas kursā par šo faktu),nevis kā nauda kontā,tā nelikties ne zinis un nepalīdzēt saņēmējam.

Protams,visādi citādi,ja atsauksme ir nepamatota un esat bijusi korekta abos gadījumos,tad ir jāsazinās ar adminiem un,ja izskatot šo gadījumu,arī viņi secinās,ka esat bijusi korekta un Jūsu vaina nav nekur,tad atsauksmi izņems.
missyasmin
Jā piekrītu,iespējams būtu bijis pareizāk,ja es būtu vairāk iesaistījusies lietas atrisināšanā.Un tomēr pēc manas pēdējās ziņas 29 aprīlī bija klusums,pieņēmu to ka prece tikusi saņemta un viss kārtībā.Nākamo ziņu no pircējas saņēmu tikai 15 maijā.Arī šaubas par notikušo,vai taisnība kā tika stāstīts.Kad prece saņemta,varbūt to visu laiku tā tika lietota un saplēsta un tas bija meģinājums atgūt naudu.Vai tā prece vispār tikusi sabojāta utt.Uz pēdējām savām ziņām atbildi tā arī nesaņēmu.Dīvaini.
diaaanaaa
Nevēlos komentēt šo gadījumu, bet tikai to, ka ar pasta staciju es vairs nekad nedūtīšu, jo 2 reizes paka ir tikusi pazaudēta. Jā un diemžēm man kaa saņēmējai ir bijis jaakārto pakas atrašana. Labāk mazliet piemaksāt un sūtīt ar omnivu vai dpd.
missyasmin
Jā ir.Sakritība nav,otra pircēja 6 dienas pēc mūsu sarakstes beigām(vēlreiz uzsvēršu,ka nebija nekāda darījuma,13 maijā saziņa tika izbeigta)izdomāja pievienot atsauksmi.Nesaprotu kāpēc.Varbūt vienkārši neomā bija.Arī šajā gadijumā man ir sarakste,bet neuzskatu ka ir vērts publicēt,jo darījuma nebija.Mani vairāk uztrauc šis darījums,kad tieku nomelnota par krāpnieci.
dzoana19inbox.lv
Pie vainas noteikti ir pasta stacija, man arī bija pazudusi paka, meklēju pati, zvanot uz pasta staciju, solījās atrast, beigās prasīja , kas ir iepakojumā,manā gadījumā tā bija soma, kad beigās saņēmu, tad soma bija ielikta melnā iepakojuma maisiņā un sasieti rokturi, nedomāju, ka pārdevēja izsūtīja neiepakotu preci.Nav izslēgts, ka Jūsu prece tika sabojāta ceļošanas laikā.
missyasmin
Tagad nācās pamainīt profila info.Domāju ka lielākā daļa pirms kaut ko iegādāties šeit aplūko pārdevēja profilu,uzmet aci atsauksmēm.Ir bažas,ka dēļ šīm 2 negatīvām atsauksmēm man būs grūtāk atrast pircējus,lai gan iepriekšējās 150 atsauksmes ir pozitīvas.
missyasmin
Ir jau ziņots,cerams šoreiz būs atrasts risinājums un lietas nokārtotas.Nav pozitīva pieredze,tiku apkrāpta,pret pārdevēju nekas netika uzsākts,būtu bijis taisnīgi ja vismaz profilā parādītos info ka par andelētāju saņemtas sūdzības.Arī 2 x maksājot par sludinājumu caur sms,sludinājums netika ievietots kā arī nauda atgriezta netika
innuendo
Izsekoju intereses deļ - šī paka saņemta 16. datumā vakarā. Tāpēc var būt ka pircēja jums ticēja un pārbaudīja vai darbojas tikai pēc kādām divām dienām... Domāju no sakuma viņai neiepatika jūsu attieksme pakas meklēšanas jautājumā. Un pievienojot jūsu atbildi uz viņas pretenziju sarakstē... liekas pircēja vienkārši saprata, ka atgriešanas nebūs, un jūsu pozicija jautajumā ir skaidra. Tāpēc saņemāt tādu vertējumu...1) Bija jāatrisinā problēma ar piegādi un laikus, 2) vispirms bija jāuzdot jautājums kas nestrādā, kā preces iepakojums izskatījas... nevis uzreiz rakstīt "esmu šāda tāda bla bla bla". Lasot saraksti, man jau jūsu attieksme nepatīk... Kā arī - nevar pati pajautāt pircējai nevienu reizi 2 nedēļu laika "vai saņemāt?" vai izsekot pastastacijas portalā... Es domāju vajag apspriest kāda ierīce tur bija un cik maksāja) Nu, vismaz atradisim pircējai risinājumu, salabosīm preci vai uzzināsim ka beigu beigās ierīce atkal strādā))
missyasmin
Par piegādi,runāts jau tika un bija risinājums zvanīt uz ps.Jau sākumā minēju ka pašai vajadzēja vairāk iesaistīties.Turklāt pircēja pati ilgu laiku neinteresējās kur nozudis sūtījums,gaidīšanas režīmā kas nebija īpaši prātīgi darīts...tad saņēmu ziņu par nesaņemtu preci un tad arī par bojāto preci,bet kur atradās sūtījums visu to laiku,skaidrs ka ne pie manis un skaidrs ka no manas puses viss bija izdarīts kā nākas.
Attieksme bija kāda bija,jo pircēja sākumā pati nevēlējās noskaidrot par savu sūtījumu un manīju jau nelāgu attieksmi pret sevi un protams ka nav patīkami ja pēc diezgan ilga laika uzraksta,nav saņemta,tad bojāta,bet es taču preci izsūtīju laikā,pareizi un lieliskā stāvoklī.Tas pats arī pircēja īpaši necentās sūtījumu atrast,kamēr es domāju,ka tas jau ir saņemts un viss labi.Taisnība,varēju apjautāties,bet uz savu ziņu par haosu ps netika arī vairs atbildēts,atradās vai nē.
Par darbošanos tika uzdots jautājums-kas tieši nestrādā,vai nesilda,jo es nesapratu kas var nestrādāt,ja ir viena funkcija uzsildīt.Ieperinājās doma ka pircēja varbūt nemaz nezin kā darboties,ir gadījies ka andelējot jautā kā ar preci jārīkojas.Šajā gadījumā nekas nebija skaidrs,kāpēc tik ilgi novilkts laiks,kāpēc man un ne uz ps,kas nestrādā utml.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.