Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krapnieciba

Sveiki visiem, jau kadu laiku izmantoju so platformu, visu laiku, tikai labakas atsauksmes, bet beidzot ari es uzravos! Veicu parskaitijumu uz kontu, lai iegadatos preci, nekas neparasts saja platforma, bet nakamaja diena, intuetivi domaju paskatisos velreiz, redzu sadu info
baitro
Meitenes, davai, bez AGRESIJAS, tā arī ir musu problema, ka kaut kas notiek, janorej, nevis atbalstit, ieteikt. Es seit neesmu ilgu laiku, pēc tirakas sirdsapzinas vienmer esmu pardevusi, pirkusi!!!!! Vienkarsi pajautaju!!!!!!!!!! Nevis teblasit nosodosos -pati mulke???!!🤬attopieties!!!!!
baitro
Bet man ir pardeveja konta nr, maksajuma uzdevuma noradiju par ko maksaju, sarakste ir saglabata, sniegsu visu info policija. Jautaju, varbut kads atsauksies, kam ir bijusi lidziga pieredze, ka atrak un efektivak atrisinat problemu. Es, cilveka profilu apskatijos, laikam ne tur kur vajadzeja!!!!!!! Sheit platforma nav tagad info, kur ipashi pieverst uzmanibu. Es joprojam nesaprot, kur jamekle ista informācija?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.