Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pirmais pieteikums

2 reizes jau bija gadījums, kad piesakos pirmā pirkt noteiktu preci, man pašai parādās, ka man s pieteikums ir pirmais rindā. Bet rezultātā pārdevēja pārdot nākamajam pircējam. Kad jautāju kādēļ tā. Saka, ka pārdevusi 1 pircējam. Nesaprotu. Tā ir kļūda sistēmā, vai pārdevējs nepievērš uzmanību rindas kārtībai.
madiminka
Sveika, kad lasa atsūtīto pieteikumu ziņas, pirmā parādās pēdējā sūtītā ziņa ( pēdējais pieteikums) un, ja pārdevēja nav pievērsusi šim uzmanību, cilvēks kurš pieteicies pirmais, viņa ziņa ir pēdējā. Ceru, ka saprati domu.
-..m.r.m..
Tici man, tas laikam šobrīd ir normāli, arī vairākas reizes esmu bijusi, kā pirmā un pat atbildi neesmu saņēmusi 😒 tāda sajūta, ka visas visus mērus jau zin no galvas un uzreiz raksta ar pārliecību,ka pērk.
Bet nesaņemt atbildi ir gaužām pretīgi, sēdi un gaidi kā tāda muļķe.
Vismaz es no pērles atsakos,ja neder mēri, bet nesaņemt solīto atbildi 🤔 ļoti pozitīvi 👍
An JC
Rindas kārtībai reti kad ir nozīme. Jo reizēm ar otro vai trešo sarakste rit raitāk un tie varbūt nedīc atlaidīti vai Omnivu par brīvu... Tas tikai piemērs. Pati esmu nopirkusi preci kā 8. pieteikums, nez kas vainas bija tiem 7..
Jā, mani arī nosauca par dīvainu pārdevēju, jo preci, kā izrādās pārdevu otrai pircējai rindā, nevis pirmai. Secināju, ka caur telefonu visa tā sarakste man ir ļoti nepārskatāma un neērta. Dikti traucē tās reklāmas, kuru dēļ raustās viss telefona ekrāns. Piekrītu arī tam, ka rindas kārtība neko daudz nenosaka. Arī esmu nopirkusi preci, būdama rindā 9.
linda-b
Ja pirmais pircējs jautās preci nomērīt no visam pusēm un vēl papildus safocheet, vai sākas jautājumi par to, kur varētu satikties utt, viennozīmīgi pārdošu otrai trešai vai ceturtai pircējai, kura konkrēti zina, ka pērk un veic pārskaitījumu. Kā arī, vienojamies par sūtīšanu, jo tas ir visērtākais veids abām pusēm.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.