Negodīga pārdevēja

Iegādājos no ANNA PAULA PURNIŅA Tommy Hilfiger somu. somas aprasksts neatbilda somas patiesajam stāvoklim. Pirkšanas procesā, pārjautājot par defektiem, visi netika uzrādīti, bet vēlāk pretenziju saņemšanas laikā, teica, ka bildēs vajag skatīties. Sludinājuma bildēs ko tādu var arī noturēt par izgaismojumu, ēnu u.t.t., tāpēc jau tiek pārjautāts. Jautājumu risina agresīvi un ar personalizētiem aizskārumiem. Pat ar ieteikumiem te nerādīties :)
Acīmredzot pārdod lai tik būtu nauda saņemt. Iemānīto preci atpakaļ neņem, jo tā ir norādīts profilā un tas, ka kaut kas nav kā pēc viņas apgalvojumiem varēja saprast, vairs nav viņas problēma...Pēc pārdevējas vārdiem ja odere laba, rāvējslēdzējs strādā, tad soma ir laba. Kā defektu norādīja tikai švīkiņu, somas apakša esot labā stāvoklī...bet realitāte bija cita (skat.bildes). šādas nolietojuma pakāpes tomēr ir jānorāda, īpaši, ja pārjautā.
skumji, ka ir tāda bezatbildības un bezkaunības pakāpe.
paulinja.a
Šis lietotājs iegādājās somu ar lietojuma pazīmēm,pārjautājot vai ir defekti! Uz ko tika sniegta korekta atbilde,ka izteiktu defektu nav,kā vienīgi neliela švīka somas apakšā un saprotams ka soma nav no veikala plaukta un ir lietojuma pazīmes! Rokturi tīri,bez plaisām,oderīte tīra un nesaplēsta, somas apkša visa tīra bez izdilumiem,rāvējslēdži strādā perfekti. Loģiski ka somas apakšējie stūrīši ir ar lietojuma pazīmēm,(tas manās sludinājuma bildēs bija redzams) un bildes oriģinālas,jo rediģēt,labot vai izgaismot bildes andelē ir uzskatāms par pārkāpumu, soma taču nav jauna.Saņēma somu,nepatika un pieprasīja atgriezt! Uz ko atbildēju,ka reālu argumentu to darīt nav,pie tam,ka ir norādīts pirms preci iegādājoties,skatīt foto,jautāt utt. Ka precei atpakļ atgriešana nav iespējama. Ņemot visu vērā,šī dāma tomēr nopērk. Prece atbilst reālajam stāvoklim un cenai. Bet šai dāmai ir visai augstas prasības par smieklīgām naudām. P.s. Viņas izvietotie foto ir acīmredzami izgaismoti,to pašu var izdarīt ar jebkuru lietotu mantu,izgaismojot foto,akcentējot uz lietojuma pazīmju vietām. Kā noprotu,brendu somiņu medniece,kura vēlas iegūt tās savā īpašumā ,jaunas mantas stāvoklī,par izteikti zemu cenu! Melo par agresivitāti un personiskiem apvainojumiem,jo pati to pielieto kā savu jājamzirdziņu saziņā.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.