Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

krāpniecība

Es pārdodu savas lietas Andelemandele.Krāpniece izvēlejās sev džemperi,teica ka pirks.Nosūtīju savu vārdu un uzvārdu,kā arī konta.nr.Viņa liek FB viltus sludinājumus,tad iedod cilvēkam manus datus,ko iedevu andelē.Es saņemu naudu,domājot ka tas ir samaksāts par manu džemperi un nosūtu to viņai.Sanāk tā,ka citi apmaksā viņas pirkumus,bet es krāpniece...jo cilvēki manā kontā naudu skaitījuši.Esam jau 4 šādi apkrāptas andelē.Nezinu cik tādu ir FB.Policijā ieteica pircējam norāda maksājuma uzdevumā,lietu,krāsu,firmu.Tad būs daudz lielāka iespēja neuzķerties.pārbaudiet pirms noslēdzat darījumu,cik ilgi persona ir reģistrēta ,palasiet atsauksmes
zzzzz
Esmu Arī starp apkrāptajiem cilvēkiem! Shēma tā pati! Šodien uzzināju tikai no Andelemandele! Cenšos sazinaties ar cilvēciņu kas man atskaitījis naudiņu! Ļoti nepatīkami! Nosūtīju Nike air max botes uz streinču top pakomātu.
zzzzz
KRĀPNIECĪBA!!!!!!! Izmanto jūsu kontu lai to iedotu kādam citam un sveši cilvēki jums sūta naudu itkā par iegādāto preci! Viņa nopērk no jums preci- jūs to aizsūtat, bet naudu saņemtat no sveša cilvēka, jo viņa tirgo citu lietas vēl parareli Facebook kur kāds nopērkot no viņas preci - viņa iedod jūsu konta numuru un jums atnāk nauda A prece tam cilvēkam neaiziet un jūs esat uztaisīts par krāpnieku. Un jūsu labā prece aiziet par velti kaut kur nekurienē. Pectam nav ne jums vairs jūsu mantas ne nauda par preci un esat krāpnieks pats to nezinot. Jo nauda ir jāatgriež cilvēkam kas uz jūsu kontu ir ieskaitījis konkrēto summu. Manā gadījumā nav ne botes ne 35€ Un bilde uzreiz tiek nomainīta kā izsūtat preci!
Nožēlojami! Manu vārdu šādi nomelnot un manus datus izmantojot- nav vārdu lai aprakstītu cik slikti kad eksistē tāda nekaunība! Pasaule ir maza :))
zzzzz
Labi kad ir uztasiti ekrāna uzņēmumi pirms paciņas nosūtīšanas - šāda gadījumā der redzēt kad cilvēks maina bildi tiklīdz Tu paciņu nosūti - un protams ne tikai bildi vārds arī tika mainīts- jo sakonēji bija Alise Akmentiņa.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.