Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpniecība ! KRISTIĀNA PUŠPURE

Hey visiem ! Atkal krāpniecība. Tātad pie manas preces pieteicās meitene Kristiāna Pušpure. Gribēja pirkt divas bikses , vilcinājās ar apmaksu, bet nu ok.
Beigās viņa man raksta , ka naudiņu sūtīs brālis, bet maksājuma mērķī būs par spēlēm. Visas lietas apmaksājot , kā spēles. 😂 Kaut kā tam visam nenoticēju. ( bikses pret spēlēm )
Sazinājos ar naudas sūtītāju , izrādās viņa pārdod spēles facebook , nodod manus datus , un es itkā saņemu naudu.
Kopumā ir tā : Viņa pārdod neeksistējošas lietas, naudu saņemu es , es nosūtu bikses.
Beigās, sanāk kad es esmu krāpnieks. Jo naudu saņēmu un spēles neesmu izsūtījis.
Protams man uzreiz bija skaidrs bikses neesmu viņai izsūtījis, naudu atgriezu puisim atpakaļ.
rona-rona
Es diemžēl iekritu šajā shēmā.Jau 3 iesniegumi policijā ir uzrakstīti.Mani kā krāpnieci ielika FB krāpnieku sarakstā,jo uz manu kontu nauda bija skaitīta!Viņa šeit izvēlas sev pirkumus, bet FB un ss.com pircēji šos pirkumus apmaksā.No mums saņem bez maksas preces!Diemžēl ļoti daudzi pat nenojauš,ka ir iesaistīti šo krāpnieku shēmās!
zzzzz
Man identiski tas pats! Vakar to uzzināju tikai no Andelemandele. Diemžēl iekritu! Naudu saņemu no sveša cilvēka, tagad jāatgriež cilvēciņam naudu, esmu pati palikusi bez savas preces un protams bez preces naudas. Sliktākais ka tiek izmantoti mani dati, tādējādi liela iespēja kad mani uzskata par krāpnieci. Nākamajā diskusijā bija vairāk par šo tēmu.
L. B.
A contact named the group Vallija · Triump jauna oriģ. veļa.2 izmēri,ļoti simboliski!!!
A contact changed the group photo.

Vallija Ceriņa

Es savukārt saskāros ar šādu lietu,un tikai tagad saprotu,ka tā ir shēma krāpšanai.
Tāda persona ar redzamo vārdu/uzvārdu pieteicās precei,vakar apskatīju profilu,bija tikai 1 bilde,draugi un ieraksti nekādi,strādā RIMI(it kā),tagad vairs tam neticu.Solija pārksitīt naudu,prasīja konta datus un personas kodu,jo esot tikai LP konts un tur obligāti vajagot,nosūtīju.
šodien tāda persona vairs FB nav un visi ieraksti dzēsti sludinājumā,es pat nezinu ko gaidīt? Par cik krāpnieku ir ļoti lielā daudzumā,paliek nelabi.

Un es tagad lasot n-tos ierakstus,ka tā ir shēma ,es arī tādā LAIKAM iekritu.Persona,kas prasōja manus datus nav atrodama vairs FB,tātad bija vajadzīgi dati.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.