Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpniece - Viktorija Kalnina

Esmu šeit gadu gadiem iepirkusies, paldies Dievam, līdz šim problēmas nebija bijušas. Taču šodien, iepirkos pie personas zem vārds - Viktorija Kalnina.
Aizdomīgi likās, ka nauda jāpārskaita uz Lietuvas bankas kontu, uz ko meitene atbildēja, ka strādājot tur, tāpēc izmanto šīs valsts banku. Zinot, ka līdz šim esmu ticējusi un viss bijis ok, naudu pārskaitīju.
Pēc pusstundas parādījās sarkans teksts pie viņas profila - ""UZMANĪBU!
Šī persona ir veikusi krāpnieciskas darbības portāla ietvaros. Lūdzu, rūpīgi izvērtē vēlmi sadarboties ar šo personu - izvairies no bezskaidras naudas darījuma un, ja esi cietis no šīs personas darbībām, lūdzu, ziņo administrācijai!"

Es uzrakstīju administrācijai, atbildes vēl nav, gribēju jautāt, vai kādai ir bijis līdzīgi un ko darīt? Rakstīt policijai? Cik liela iespējamība šo personu atrast un dabūt atpakaļ naudu?
Banka saka, ka vairs neko nevar izdarīt.
zaziks
Es arī biju tik apņēmīga. Bet aplauzos tiklīdz uz turieni aizgāju. Kā jau saku ieinteresētība ir nulle. Turklāt, ja jūsu zaudējums nav vismaz 150 eiro, kriminālprocess netiek uzsākts. Vienīgais varbūt ir ieraksts kaut kādā mistiskā policijas datu bāzē, par ko tādai Viktorijai Kalniņai būs nospļauties.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.