Perliukų medžioklė

Kā jūs rīkotos?!🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Sveikas🌸!Vēlējos jautāt jūsu viedokli,kā jūs rīkotos šādā situācijā...Tika nosūtītas divas paciņas,taču manas vainas dēļ ,biju sajaukusi paciņas un nosūtīju vienai pircējai otras paciņu un otrādi!Saņēmu ziņu no pircējas ,ka nepareizo paciņu nosūtījusi esmu,”bet viss kārtībā,pārsūtīšu paciņu meitenei ,kas iegādājas drēbītes!” BET tikmēr otrai pircējai rakstot,kas atgadījies,viņa paziņo,ka ir atvērusi paciņu,un saprotot,ka tās ir svešas drēbes ,viņa ielikusi atpakaļ Omnivā,jo svešas drēbes,nezin no kurienes ,viņa neņemot!🤷🏼‍♀️ (uz paciņas bija noradīts mans vārds/uzvārds uz kuru sūtīja naudu,gan viņas nr.uz uzlīmes)Arī Sūtījuma nr.izsekošanā ir redzams,ka paciņa ir nosūtīta/izņemta un neviens tak never vaļā paciņu pie atvērta Omniva skapīša vēl šajā aukstumā,lai iemestu atpakaļ drēbes,kas bija sapakotas tā,ka nevar redzēt saturu (divos dāvanu papīros)Omnivai nav nekādu ziņu par ieliktu atpakaļ paciņu un atpakaļ drēbes neesmu saņēmusi...🤷🏼‍♀️ Otrai pircējai ,protams,nauda tika atgriezta!
ive-ta
Ja ievada kodu un atver skapīti, tad tās 7 dienas vairs nedarbojas un kods ir jāpērk par jaunu. Un parasti ir arī tā, ja Tu esi atvēris ar savu kodu skapīti, kur ir cita prece priekšā, tad ir jāziņo omnivai, un viņi izsūta sms veidā jaunu kodu. Man tā ir bijis pie sūtīšanas. Pie saņemšanas nav tā bijis, bet rīkotos identiski. Otra lieta, ja sajauc paciņas pie sūtīšanas, tātad tiek sajauktas uzlīmes un uz pakas ir pareizs saņēmēja vārds un kontakti tikai ar nepareizo saturu.No tā pilnībā izriet, ka adresāts nevarēja zināt par to ka saturs neatbilst, kamēr paka nav atvērta. Par cik pakas parasti tomēr tiek aizlīmētas, tai skaitā ar skoču, tad tas nav tik vienkārši stāvēt pie pakomāta ar atvērtu skapīti,kamēr atplēš paku (atplēst bez šķērēm arī dažreiz diezgan nereāli) vaļā, lai redzētu, kas iekšā un, ja kas, ieliktu atpakaļ atvērtajā skapī. Tas ir izslēgts. Ja kaut ko tādu vispār izdomā darīt, tas jau neliecina par godīgiem mērķiem. Tik pat labi var atplēst, lai apskatītos, ja nepatīk, ielikt atpakaļ utt. Un pēc tam tipa omniva ir atbildīga. Tas jau pēc noklusējuma ir izslēgts, jo omnivas atpakaļsūtīšanas kods beidzas, kad skapītis ir atvērts un nekāda 7dienu atpakaļsūtīšana vairs nedarbojas, un par nepareizo saturu ir jāinformē pārdevējs. Godīgs cilvēks tā arī izdarītu. Nu vēl arī jāpatur prātā, ka omnivai ir kameras pie pakomātiem, un vajadzības gadījumā to ierakstus var apskatīties. Man pat nav šaubu, ka saņēmēja melo, un tas, protams, ir ļoti, ļoti nesmuki un negodīgi.
zane-f
Jā, te izskatās pēc negodīgas pircējas, jo man ar neticas, ka turpat pie atvērta Omnivas skapīša atplēsa paku un tādu arī ielika atpakaļ.
Ja paciņa būtu ielikta atpakaļ, tad pēc 7 dienām Omniva sūtītu atpakaļ sūtītājam, kurš ir norādīts uz paciņas Ja nekas nav atpakaļ atnācis, tad nu diezgan skaidrs ar ko darīšana. Ierakstiet attiecīgu atsauksmi, lai citi zin.
ive-ta
Nē, nesūtītu omniva, jo durtiņu atvēršanas kods ir jau izmantots, tas 1x reizējs kods, un skapītis pēc tam skaitās kā tukšs. Visticamāk atvērtos nākamajam lietotājam. Te ir uzskatāma krāpniecība. Varētu iepostēt saiti uz pārdevējas profilu, gan arī noteikti ziņot administrācijai par krāpniecību.
icequeen
Pircēja noteikti ir atbildīga par saņemto preci, tiklīdz viņa to izņem no pakomāta. Šajā gadījumā izskatās, ka pircēja mantas ir piesavinājusi un izliekas, ka nekas nav bijis. Jo skaidrs, ka sūtījums tika adresēts viņai, par nepareizu sūtījuma saturu būtu jāinformē sūtījuma nosūtītājs, jo taču viņas telefona numurs un pakomāta adrese, kā arī vārds bija norādīts uz sūtījuma. Atpakaļ ievietot sūtījumu nav iespējams, bet ja viņa to ir izdarījusi "kā norāda" jālūdz informēt par sūtījuma numuru un neapkrāpt Jūs.
Saskaņā ar krimināllikuma 177.panta pirmo daļu "Par svešas mantas vai tiesību uz šādu mantu iegūšanu, ļaunprātīgi izmantojot uzticēšanos vai ar viltu (krāpšana), — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.


Ieteiktu arī citas pārdevējas informēt par negodprātīgām pircējām, norādot šīs pārdevējas datus.
Ši tema buvo neaktyvi daugiau nei 30 dienų, nauji komentarai nebepriimami.