Dpd paku skapis ❗

Sveikas. Varat lūdzu padalīties ar pēdējo laiku pieredzi ar DPD? Un vai Jums sūtījumu izsekošana nesagādā problēmas?
Situācija ir tāda, ka 19/04 izsūtīju paciņu (četras paciņas pareizāk sakot), divas no tām bez aizķeršanās nonāca tur, kur jānonāk. Trešā gandrīz ar nedēļas kavēšanos. Ceturtā vispār mistiski šķiet pazudusi. Jo pircēja vakar uzrakstīja, ka joprojām nav saņēmusi. Nosūtīju izsekošanas kodu. Pati arī paskatījos, rādīja, ka piegādāts. Domāju, ka varbūt telefona numuru neesmu pareizi norādījusi. Pārbaudīju. Viss pareizi. Mēģināju izsekot vēlreiz, pieprasīja pasta indeksu, lai itkā trešajām personām nebūtu pieeja sūtījuma info, un nu jau rādīja, ka sūtījumu nemaz neesmu ievietojusi DPD skapī, lai gan ļoti labi zinu, ka to izdarīju. Pēc tam mēģināju izsekošanas kodu ievadīt vēlreiz, taču tagad vienkārši uzmet kā kļūdu un vispār neko nevar atrast.
Uzrakstīju arī uz DPD, bet cik zinu, viņi ar atbildēm nesteidzas. Nesaprotu, ko šādā situācijā darīt. Atliek gaidīt, ko teiks paši dpd darbinieki.
Trešā reize, kad ir problēmas ar viņiem. Iepriekš vienai meitenei sūtījums 3 nedēļas nostāvēja šķirošanas punktā, un tikai tad, kad abas sākām interesēties, sūtījumu piegādāja pāris dienu laikā. Bet tad vismaz bija iespēja sūtījumu izsekot, taču tagad nekā.
tatjana-grossmane
Sveika! Ar izsekosanu dpd majas lapa tiesam sanak ka kuru reizi, bet ja Jums uzradas ka ir piegadats - tad drosi vien ta ari ir. Tas ka prasa indeksu vai met kludu - ta biezi ir, kad izseko pec kartas vairakas reizes, man visu laiku met kludas ja velos izsekot otro reizi vai ari rada ka sutijums vel nav noformets, kaut gan zinu ka ir un pusstundu atkal radija ka kurjers jau ir panemis. Te drosi vien paka ir iznemta, bet vai to ir iznemusi tiesi Jusu sanemeja - te ir tas jautajums. Zinu ka Omnivai ir bijusi gadijumi kad skapiti jau bija ielikta cita cilveka paka un te viss ir atkarigs no cilveka - viens panems sev, cits pazinos ka skapis nav tukss un mekles risinajumu. Drosi vien dpd vares atsutit foto pieradijumu pacinas iznemsanai, jo ir uzstaditas kameras un ir precizi zinams iznemsanas laiks. Lai veicas! 💚
lelde-gutmane
Nopirku no vienas meitenes botiņas, viņa atsūtīja kodu, kad to ievadīju arī nekā nerādīja? Aizrakstīju meitenei, šķiet, ka ir radusies kļūda, jo tāds Nr. neeksistē. Uz ko viņa atsūtīja foto ar kvīti no pakomāta. Ok, atbildēju, tātad ir pārslogoti, dosim DPD nedēļu laika, tad meklēsim paciņu, ja pa to laiku neatnāks. Nākamā dienā atnāca sūtījums, bet ievadot sūtījuma Nr. tas tāpat rādīja, ka tāds Nr. neeksistē. Šķiet, ka viņiem kaut kas sagājis greizi ar to izsekošanas sistēmu. Pēc savas pieredzes, iesaku arī citiem tā darīt: Pirms nosūtīt paciņu, es vienmēr nofotografēju pašu uzlīmi ar visu svītru kodu, kad paciņa ievietota, tad VIENMĒR nospiežu drukāt kvīti!!! Paciņu būs daudz vieglāk atrast, ja nofočēsiet pašu uzlīmi, kaut arī tā ir pieejama Jūsu e-pastos.
viss-lets
Sveika. Man ir bijis tā, ka paciņas ko esmu nosūtījusi vēlāk, atnāk ātrāk cilvēkiem nekā tās, kuras bij izsūtītas kā pirmās. Visādi jau gadās, mēs esam tikai cilvēki, un jāsaprot, ka dpd darbinieki arī strādā 🙏🙃
dpdlatvija
Sirsnīgs paldies par sapratni ❤ Vienā dienā nodotu sūtījumu piegādes laiki tiešām var atšķirties. To ietekmē vairāki faktori - uz kurieni paciņu jāpiegādā, cik liela ir paciņa. Mūsu komanda jau ilgstoši strādā pastiprinātā režīmā, lai pēc iespējas ātrāk piegādātu katru paku ❤
An JC
Man nav pārāk laba pieredze . Bieži ir visādas problēmas , tad kodu neskenē, tad uzlīmi neprintē... Arī skapji pārpildīti , jo maziņi. Noformēšana nav ērta, sevišķi, ja to dara telefonā. Man vairāk ir iebildumi pret sistēmu kā tādu (nav ērta), nevis kurjeriem un citiem darbiniekiem. <br /> Izsekošana arī interesanta reizēm . Sūtu no Kuldīgas uz Liepāju , izsekošanā pa vidu parādās Jēkabpils . Vai tiešām paka tur bija, ja tai pašā dienā piegādāja?
ljampo4ka888
Man bija ari ilgi un klientei sutijumu apvalks bija ari ieplests. Sutiju pirmo reizi un ari pedejo. Jo bija loti neerti ka ne manis del pacina bija ieplesta. Ar omnivu un pastastaciju nekad ta nav gadijies. Protams ari jocigi ka visu uzrada ka piegadata pacina un sanemta. Pie pakomatiem pie mums vismaz ir kameras. Negribas protams domat ka cilveks iznema bet saka ka nesanema.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.