Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Bilžu zagļi

Sveikas !
Kā cīnīties ar bilžu zagļiem? Ievieto sludinājumu ar manu bildi attaisnojoties ar to, ka viņai tak tāda pati prece. Vai arī izmanto ļaunprātīgi - izmanto bildes un pārdod preci, kura viņai faktiski nav pieejama.
Šis vairāk attiecas uz dārgākām lietām.
Likt kādas ūdens zīmes? 🤔
elitas-andele
Wow,pirmo reizi ko tādu dzirdu!Kaut gan reiz nopirku kurpes,kuras tomēr man nederēja,jo bija neprecīzi izmēri norādīti,atpakal nepañēma,naudu neatgrieza,bet piedāvāja ka var atsūtīt bildes,kuras viña bija salikusi…paldies,bet es arī pati varu nofotografēt..bet nu jāsāk aizdomāties,kāpēc ñem svešas bildes,pats taču var nofotografēt!Tātad,nav kaut kas tīrs!
agrita.a
Zināšanai!
Datu aizsardzības regulas prasības attiecas arī uz privātpersonām, tādēļ, ja cilvēks, kurš publicējis attēlu, nereaģē uz tavu lūgumu to dzēst, Datu valsts inspekcija atgādina, ka ikvienam ir tiesības vērsties pie konkrētā sociālā tīkla vietnes administrācijas. Sociālo tīklu vietnes piedāvā iespēju pie katra publicētā raksta, attēla un citas informācijas, kas satur personas datus, izvēlēties opciju “Report” jeb “Ziņot”, lai sociālā tīkla vietnes administrācijai nodotu ziņu, ka šim attēlam šeit nevajadzētu atrasties.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.