Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Nobloķē sludinājumu bet izlabot nevar!!!

Meitenes, padalaties lūdzu, vai jums ir bijis tā, ka PP nobloķē sludinājumu, tas tagad ir jāizlabo, bet faktiski labot nedod. Manā gadījumā man jānomaina bildes, bet es to nevaru izdarīt. Administràcija jau otro dienu klusē un neko neatbild… Ko lai darīt?
janetajumtina
Autores gadījumā izklausas, ka ir tehniska ķibele, jo vienmēr ir varēts nomainīt attēlus, jāsagaida tikai adminu apstiprinājums, ka jaunie attēli ir derīgi. Kaut nu admini visu sakārtotu un atrisinātos! ✨

Visādi citādi,protams, ka bloķē komercdarbības un naudu neatdod. Ievietojot sludinājumu, ir ķeksītis, ka piekrītam noteikumiem, jebšu, ja tos pārkāpjam, tā ir mūsu atbildība, nevis adminu vaina, ka mēs esam izlēmušas kaut ko pārkāpt. Kādēļ, lai atdotu naudu, ja cilvēks, zinot noteikumus, kurus pats ir akceptējis, izdomāja tos pārkāpt? No otras puses redzu, ka meitene, kura īd par naudas neatdošanu, mani jau ir nobloķējusi un ir iespaidīgi daudz negatīvu atsauksmju. Nepārsteidz.
janetajumtina
Nu labi, tas jau nekas par bloķēšanu, katram jau kaut kas savs, tas ir normāli,visiem nav jābūt labākajiem draugiem šeit, ne par to ir stāsts, bet admini patiešām nav vainīgi gadījumos, kad mēs pašas izdomājam ignorēt noteikumus. Tā vienkārši tas ir. 🙌 Tur var dusmoties tikai uz sevi, ka izmetam šādā veidā naudu, zinot rezultātu. Been there, done that.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.