Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Mānīšanās ar zīmoliem

Labdien, veicu šo ierakstu lai brīdinātu andelemandele lietotājas par trendu - atzīmēt drēbes kā ar zīmolu zara. Pati nopirku kleitiņu un izrādās bija no H&M. Esiet prātīgas un kārtīgi apskatiet bildes, skatieties ka cenas ir adekvātas. 🙂rokdarbi tiek norādīti ar zara kā arī atradu šādu komplektiņu, kuru pirku Alūksnē un samaksāju par jaunu ap 30 eiro no brenda "fashion". (Tirgotājas vārdu nenorādīju, tikai gribēju izmantot kā piemēru ka notiek mānīšanās un labāk uzjautāt birkas bildi utt lai zināt ka neesat apmānītas.) 🙂 lai jauka andelēšanās. 🙂
ljampo4ka888
Nu tas ir tā jocīgi.man dažreiz izbrīna ka nevar uzrakstīt firmu lietai ko pārdod,bet tad es ierakstu sludinajuma aprakstā firmas nosaukumu kura norādīta.bet šajā gadījumā tā ir pircēju maldināšana.(protams var teikt ka šeit var iegādāties "kaķi maisā"bet jāpaliek jau cilvēkiem.japrasa tad lietas birkas bildi nākamreiz kad pērkat kādu lietu.
Tāda sajūta ka tie pāris eiro un apčakarēt personu atnesīs kautko labu dzīvē...
Būtu tāda sistēma.ja personai ir vairākas sliktas atsauksmes tad samaksa par sludinājumiem būtu procentuāli lielāka vai arī liegums uz kādu laiku iepirkties vai pārdot.varbut būtu mazliet vairāk godīgāku cilvēku un lapai būtu labāks iespaids.
lake-baikal
Tā ir laba doma, bet izskatās, ka šeit jau nav problēma uztaisīt jaunu profilu, kā apkrāpj kādu un saņem sliktas atsauksmes. Vajadzētu atļaut reģistrēšanos caur internetbanku, lai katram būtu tikai viens profils un uzreiz piesaistīts bankas konts, kas krāpšanās gadījumā, uzreiz atmaskotu reālo personu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.