Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

kaitinoša attieksme vai krāpšanas mēģinājums?!

Ar nožēlu secinu, ka šajā "klubā" ir pēdējā laikā saradušies jau diezgan daudzi uz krāpšanu un negodprātīgu rīcību tendēti cilvēki, ka tas jau kļūst uzkrītoši:-( Manā pieredzē nupat šajā portālā bija gadījums, kuru laikam nosaukt par izmēģinājumu krāpnieciskai darbībai jeb kā es pret savu gribu aizdevu bezprocentu aizdevumu kādai pārdevējai.
Pirms nu jau ilgāka laika te darbojās viens jaunietis, kas "pārdeva" neesošu lampu vairākiem pēc kārtas. Arī es to "iegādājos" Otra interesanta jauniete tirgoja Potera grāmatu kaudzi, kuru "netīšām" sūtīja uz to pašu pakomātu savā lauku pilsētā, no kura izsūtīja, bet grāmatas mistiski pazuda, pakomāti iestrēga, es tiku izlamāta pēdējiem vārdiem un vēl viss kas bija, taču beigas labas, viss labs - ar nepatīkamu ņemšanos un nervu bojāšanu izdevās no abiem (kā izrādījās - nepilngadīgajiem) tomēr beigās naudu atgūt. Taču nupat bija jau oriģinālāka pieredze man. Februāra vidū uzrakstu pāŗdevējai, ka vēlos pirkt grāmatu no viņas piedāvājuma un jautāju, kur to varētu paķert. Uzzinu, ka pāŗdevēja galīgi neesot mobila un grāmata pieejama vietā, kas man pilnīgi nav pa ceļam. Tad es saku, ka apmaksāšu DPD, lai atsūta. Saņemu atbildi, ka viņa TIKAI ar Omnivu sūta, Nu ok, es operatīvi samaksāju par grāmatu un Omnivu. Tagad sākas aizraujošākā daļa. Paiet kādas 2-3 dienas, es portālā skatos, ka pie manis it kā nopirktās grāmatas, nav atzīme par to, ka rezervēta, utt, bet tur tikai aug pieteikumu skaits ar gribētājiem. Nu ok, es vēl neko no tā neiztaisu, ko es zinu, varbūt pāŗdevējai vairākas vienādas grāmatas, varbūt viņa formēs Omnivu pa tiešo OM mājas lapā. Bet nu 3. dienā nolemju painteresēties, kas un kā. Jo maksājumu veicu pirmdienā un biju iecerējusi nedēļas nogalē jau lasīt. Tagad saņemu atbildi, ka viņa esot bijusi jau 2 reizes, bet nu nekādi nav izdevies atsūtīt, jo visu laiku esot pārpildīts. Nu ok, gadās, iespējams, bet nu ir jau vēl arī citi pakomāti, var palūgt kādam radiniekam, kaimiņam, tā es savā prātā nodomāju, bet nu labi...Paiet vēl laiks, klāt jau nedēļas nogale, rakstu atkal. Tagad man atbild, ka pāŗdevēja esot aizbraukusi uz laukiem un neesot sanācis tikt līdz pakomātam...Hm, es atkal nodomāju, bet tad jau pa ceļam uz laukiem, vai tad nu neviena Omniva negadījās? kaut kā neticas. Nu ok, nav visi tik attapīgi. Pārdevēja nu atraksta, ka varētu izsūtīt, kad atgriezīsies no laukiem, ar piebildi: ja man tas vēl der. Nu jau man pavisam dīvaini šķiet - kā der vai ne? Nauda taču sen kā iemaksāta, nedēļa apkāŗt, no preces ne ziņas. Pagaidu vēl dienu, tad rakstu, ka varbūt tomēŗ ērtāk viņai būs skaitīt man naudu atpakaļ (jo taču negadās tukši pakomāi viņas ceļā). Un tad SĀKAS.
Pārdevēja piekrīt un saka, ka aizskaitīs man vēlāk, jo pašlaik braucot pie stūres!!! Tātad tomēr nav tik nemobila, kā sākumā stāstīja un būtu varējusi atrast risinājumu. Jāpiebilst, ka ieskaitījumu es veicu uz LV esošu banku, kura mums abām tā pati. Tā, ka nevarētu būt problēmai saņemt ātri naudu atpakaļ. Tomēr, tomēŗ. ..pēc pāŗis dienām man tiek nosūtīts screenschot, kur redzams, ka it kā tiek maksāts no Lietuvas, bet nav redzams, kas maksā un ekrānšāviņš tāds, ka neredz, vai līdz galam vispār maksājums izveikts. Protams, ka NAV, mani "pabaroja" tikai ar sagatavi, lai uz pāris dienām es "Pievērtos". Pēc 2 darba dienām neko tāpat nesaņemu. Tagad tiek stāstīti stāsti, ka "uzliek" naudiņu vienā kontā un " noņem" naudiņu no cita un sūta no Lietuvas, jo Latvijā nav "uzlikta" utt, utt. Finālā, kad es sāku rakstīt jau katru minūti, arī pa naktīm, prasot, kur ir nauda un liekot saprast, ka vairs negaidīšu neko, bet risināšu citādi - tad nu beidzot saņemu savus eiro. Mans secinājums ir tāds: iespējams, ka cerēja, ka es aizmirsīšu par šo maksājumu, kam negadās - cilvēki gaida vairākas paciņas, kaut ko palaiž garām. Otrs,kas man liekas ticamāks - pāŗdevēja izmanto visus, kas pieteikušies vienai un tai pašai precei kā bezprocentu aizdevējus līdz brīdim, kad viņa atrisinās savas finansu problēmas. Nu no 4-5 cilvēkiem jau salasās kāda summiņa, ar kuru viņa var darboties pa 2 nedēļām, kamēr pircēji gaida un nesagaida. Un šoreiz tā nav radoša pusaudze! Ļoooti derdzīga pieredze, kas diemžēl grauj ticību jebkuram pārdevējam, kad nezini, ko gaidīt:-(((
Laura Prokofjeva
Te ir viena kas tirgo savus juvelieru izstrādājumus-kedites,gredzenus,bet parasti sludinājumi stāv,vai nav pat rezervēts,bet vienkārši pēc pieteikumiem pazūd , pēc kāda laika kad savajagas aizdevumu,atkal ieliek🤣un tā uz riņķi, saņem naudu uz noteiktu laiku, pēc tam atgriež un viss kārtībā.Pircejas nepaspēj ielikt atsauksmi,jo sludinājums pazūd,bet ir kas ir paspējušas 👏
le-noir
Liāna Anna Pabjaržina izmantoja mani un vēl dažas pircējas sms credit vietā. Ja redzat šo vie līdzīgu vārdu kā konta īpašnieku, 50:50 "aizņemsies" no jums uz 1-2 mēnešiem vai nosūtīs preci.
Sandra
Labdien, gribu pastāsti ,ja man iet nopirko no Margo 77 paklāju iesksitiju naudu konta 50 eur uz Kristīnes Silinas vārdu, bet nav ne preces ne naudas.To numuru, ko iedeva saziņai nevar sazvanīt, neviens necel klausuli ,andelė ienāk, bet manas ziņas nelasa.Esmu nobriedusi rakstīt policija iesniegumu,jo no 50 eur sākas kriminālatbildības, lai nekāpj un nemāna citus.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.