Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

"PĒRLES"

Sveikas!
Līdz šim gadam esmu veiksmīgi nomedījusi pērles kuras atbilst aprakstam, un esmu ļoti apmierināta. BET pēdējā laikā saskaros ar to, ka atnāk apģērbs un tas ir vai nu netīrs, vai smako, protams, visas līdz šim pārdevējas nāca pretī ar piedāvājumiem problēmas risināšanai (liels paldies viņām), kas ļoti priecēja, bet bija arī pērles kuras bija jāsūta atpakaļ, un tas mani apbēdināja, jo tieši to meklēju. Ir arī tādas negodīgas pārdevējas, kuras uzraksta, ka prece ir lieliskā stāvoklī, arī kad uzdodu jautājumu maldina. Vakar piemēram, man bija jāvelta laiks, lai atbumbuļotu savēlušos mēteli, vēl atspalvotu, jo redziet princesei ir kaķis(protams, nepadomājot, ka mājās var būt gan pieaugušie, gan bērni kuriem var būt alerģija), un tad radās jautājums, kāpēc kad es pārdodu norādu visus trūkumus, un esmu godīga, nevis ka tik iesmērēt. Es saprotu, ka nepērku no veikala, bet kāpēc jāmelo par preces stavokli. Lasu arī atsauksmes, bet tas arī laikam vairs nepalīdz. 🤷‍♀️
amandabei
Piekrītu katram vārdam, diemžēl, šādu cilvēku dēļ ļoti paliek rūgta garša par visu Andeli kopumā. Es saprotu, ka lieliskā stāvoklī prece ir nevainojama gandrīz kā no veikala, bet šādu saņemot nolaižas rokas par visu.
Aija U.
tas ir apburtais loks. protams, mēs bieži salīdzinām cilvēkus ar sevi un saviem priekštatiem par kvalitāti kā tādu, diemžēl kā visās jomās, arī šeit ir bieži pilnīgi cits priekštats, attieksme, morāle utt.utt.
Glābiņš ir palasīt atsauksmes, ja pārdevēja savā profilā ir norādījusi, ka neņem preci atpakaļ, tur viss ir skaidrs, jo kāpēc gan tā būtu jāņem atpakaļ, tikai tad, ja ir nekam nederīga. kaut kā tā.
amandabei
Es arī nepieņemu preci atpakaļ, bet es vienmēr norādu visus trūkumus, fotografēju tos, un tad protams pircējs var izvērtēt pirkt vai nē. Šajā gadījumā man tika melots, un man bija arī cita opcija ņemt no vienas citas meitenes, bet izvēlējos šo, jo uzticējos. Esmu sūtījusi atpakaļ meitenēm netīru apģērbu, jo neriskēju to mazgāt (piemēram virsjaka, vai kas līdzīgs), un tas notiek uzreiz kad atveru paciņu un saprotu, ka nav kaut kas, nav pēc nedēļas vai mēneša.
dimants04
Es arī izvēlos noklusēt,jo dažas reizes esmu tā dabūjusi pretim,ka negribas vairs skandalēties! Viena otra uzskata,ka man jābūt pilnīgi priecīgai un pateicīgai DŪNU mēteļa vietā saņemot parastu sintepona mēteli un ti pašu vēl netīru-ar ēdiena traipiem! Tā,lūk te gadās!
amandabei
Arī es lieku uzsvaru uz pēdējo laiku, tāda sajūta, ka visas varam tirgot kaut ko nenorādot trūkumus, un gan jau būs labi. Ļoti skumīgi, ka šādā veidā portāls un līdz šim feinā iepirkšanās iet uz leju tikai. Veiksmi nomedīt labas pērles. 🌺
dimants04
Es tāpat,bet atkal un atkal ieraugu ko smuku un nenoturos-un saņemu kleitu lieliskā stāvoklī ar ,,lielisku’’ caurumu pašā priekšā,un zābakus ar lielu caurumu zolē… Man šķiet,ka lielai daļai pārdevēju tiešām vajadzētu brilles(bez sarkasma),jo tādas lietas nevar neredzēt!
L. B.
Par tīrību katram ir savs uzskats,ja dzīvesvieta ir cūcīga ,tad apģērbs būs tāds pats,varbūt lielākā daļa pārdevēju nemaz nezin,kas ir tīrs,sakopts un smaržīgs apģērbs?
Apģērbu tāpēc arī nepērku un nepirkšu TE,jo uzsprāgšu,ja smirdēs pēc smēķiem,sviedriem vai atradīšu kādu kaķa spalvu,man tā ārkārtīgai tīrības pedantei viss uzskaitītais nekad nebūs manā dzīvesvietā un gribētu sagaidīt to no citiem.
dimants04
Jā,diemžēl,esmu šeit nopirkusi kleitu ar sviedrainu,savalkātu smaku,gan šausmīgi smirdošu (pat nezinu,pēc kā-vecs pagrabs plus smēķi) bērnu kostīmiņu,gan bērnu mēteli ar svaigu cigarešu smaku,gan bērnu zābakus ar vairākām ēdamkarotēm smilšu iekšā,gan zābaciņus ar dzīvnieka spalvām aplipušu iekšpusi… Kad dažas no šīm reizēm atļāvos izteikt pretenzijas,tā dabūju pretim…
LauraZ33 ...
Man arī ir divi mīļi runčuki un Jorks un ziniet dāmas katram cilvēkam, kam ir dzīvnieciņi uz apģērba var gadīties kāda spalva.Ja personām ir tik briesmīga alerģija pret dzīvnieku spalvu,ieteikums Jums pirms iegādes pajautat-vai ir dzīvnieki 🤭Vai vēl labāk-doties uz veikalu un iegādāties jaunu apģerbu!!!Man savi mīluļi ir kā ģimenes locekļi un ja kādai traucē kāda spalva,droši var likt BLOCK un manām pērlēm nepieteikties! 🤭Kaut arī līdz šim neviena nav izteikusi pretenzijas, ka uz iegādāto apģerbu tādas būtu bijušas 👍
zaikka
Nesen te iegādājos, pēc pārdevējas apgalvotā, pāris reizes lietotu, mazam bērnam paredzētu bļodiņu ar priekšautiņu, biju uz pauzes, kad saņēmu visu netīru, taukainu, ar acīm redzamām nenomazgātām ēdiena paliekām. Pašai precei nebija ne vainas, jo protu to nomazgāt, bet man vnk vārdi aptrūkās, kad sapratu, ka ir arī cilvēki, kas uzskata, ka ir pilnīgi ok sūtīt citam, pietam vēl bērnam paredzētus priekšmetus, vnk elementāri to nenomazgājot. Bail iedomāties, kādos apstākļos tiek turēti pašas bērni.Pārdevējas atbilde bija vēl labāka- es taču nepajautāju. Mācoties no kļūdām, nu katru reizi būs jāpajautā pārdevējam, vai prece ir nomazgāta. Vnk apbrīnojami.
amandabei
Arī diemžēl jautājot visus iespējamos jautājumus bieži pārdevējas maldina, lai tikai pārdotu, skarbi, bet tā ir. Ir bijis kad redzu netīru apģērbu, jautāju vai nav pleķu vai tas apgaismojums, atbilde vienmēr ir - nē viss ir ideāli, bet pietuvinot bildi var saprast, ka ne tuvu ideālam nestāv. 🤷‍♀️ Kas attiecas uz bērnu lietām, nezinu cik higiēniski ir pirkt lietotus traukus 👀 ja viņi būtu iepakojumā jauno, tad varbūt, bet tas ir līdzīgi kā knupi lietotu pirkt. (Neuztveriet personiski, manas domas).
zaikka
Noteikti nepirktu lietotus knupjus vai pudeles, bet nu šajā reizē pārdevēja teica, ka bļoda bija tikai 3x lietota un tas vēl dotajā brīdī šķita ok. Protams, nu vairs neko tādu neiegādāšos.
dimants04
Tas tik mums tā liekas,ka netīrs un nehigiēniski!😁Šeit bez kautrēšanās piedāvā gan lietotus knupjus,gan lietormtu apakšveļu,gan lietotus,nemazgātus pekdkostīmus… Visādi brīnumi redzēti!🙁Pirms laika pat uzdūros vienai atsauksmei par pārdevēju,kura pircējai uz pārmetumu par dubļainiem apaviem,atbildēja,ka pircējai taču rokas nenokritīšot,ja pati notīrīrīšot tos apavus!😱
ingucel
Man gribas raudāt... Nopirku baltas convers kedas. Bildēs bija redzams viens traipiņš. Jautāju pārdevējam vai kedām ir traipi un ja ir, tad vai ir izmazgājami. Atbilde bija, ka tikai tas, kas redzams bildēs, bet viņš pirms sūtīšanas iztīrīs. Priecīga samaksāju naudiņu. Saņēmu netīras traipainas kedas. Var redzēt, ka ir mazgātas, bet traipi palikuši un daudz. Lūdzu, lai atgriež naudu un sūtīsu preci atpakaļ. Pārdevējs atskaitīja manu samaksāto naudu. Bet atpakaļ man esot jāsūta par savu naudu. Un visādi mani apvaino par krāpnieci un draud, ja nesūtīšu pa labam.
Meitenes, kā Jūs rīkotos šādā situācijā? Tiešām nepatīkami lasīt apvainojumus no pārdeveja.
amandabei
Es arī nopirku convers kedas, vēl neesmu aizgājusi pakaļ, ceru, ka pārdevēja nemaldinaja par neko. Man bija tikko, ka blūze bija jāsūta atpakaļ, jo pleķi bija, pārdevēja teica, ka naudu atgriezīs kad saņems preci, piekritu, un DPD uz pusēm, kaut gan nebija manas vainas tur, bet jauka pārdevēja nācu pretī. 🤷‍♀️ Iesaku runāt uz pusēm piegādi.
ljampo4ka888
Man tieši tā arī sanāca.es biju iegādājusies mazam rudens kombinezonu par 20 eiro.vel parprasiju vai ir kādi izdilusi celgaki vai plīsumi vai vēl kādi Defekti.atbildeja pārdevēja ka neesot.viss ir perfekti un kā vilkts bija tikai 2vas reizes.
Atnāca man kombinezons.atveru paciņu a tur labi ja tie nodilumi uz ceļgaliem (kaut arī teica ka tādu nav)bet iekšienē bija kaķa spalvām klāta un manam mazam ir alerģija.
Sutiju bildītes ar saņemto preci(ne jau naudas delj bet godīgumam tomēr jābūt.butu tad izvēlējušies pavisam citu preci)teica ka nepamanīja ..nuuu...tur nevarēja nepamanīt kad attaisot iekšā ir spalvas(jo grūti jau to dabūt ara) tā arī aiznesu un Rimi atdošanas kasti.
Naudiņu protams atgrieza bet situācija varēja nemaz nebūt ja būtu viss godīgi.
LauraZ33 ...
Ļoti līdzīga situācija pavisam nesen bija.Pārdevēja arī uzskatīja, ka,tas ka ceļgali noberzti...tas neesot nekāds defekts (nav taču caurs)🥺Par sūtīšanu atpakaļ man protams arī pašai nācās maksāt kaut arī neuzskatu,ka man tas bija jādara, jo tika nepaties info sniegts.Piekritīšu jau citām sievietēm, nosolījis vairs neko neiegādāties. Pat ar jaunām drēbēm ir bijusi vilšanās,tik tikko atnāca kleita,kurai krūtis norādītas 104cm..bet reāli ir 112cm...Neatbilst M izm,ir milzīga..vairāk L,XL.Bet tas protams tika noklusēts.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.