Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpnieki Andelē

Pirms jau vairāk kā nedēļas saskāros ar krāpniecības gadījumu, naudu par preci aizskaitīju, bet preci nesaņēmu. Apkrāptas 7 pircējas (iegādājāmies visas vienu preci-grāmatu) , kuras ievietojušas negatīvās atsauksmes.
Interesanti, ka krāpniece, jau Andelemandele salīdzinoši ilgu laiku-3 vai 4 gadi, ar daudzām pozitīvām atsauksmēm. Man šķiet, ka ir jāveido atsevišķa tēma ar šo krāpnieku uzskaiti, lai vismaz cilvēki, kuriem nav slinkums ienākt Formuma sadaļā varētu pārbaudīt info. Būtu ideāli, ja vēl Andelemandele, līdzdarbotos, un informētu ar kaut nelielu pamanāmu uzrakstu Andelemandele lietotājus par iespēju pārbaudīt info par konkrētā pārdevēja godprātību. Vai vismaz izveidotu meklētāju, kurā ievadot vārdu, uzvārdu, izlec info par negodprātīgi pārdevēju. Lai tad pircējam ir izvēles tiesības turpmāk sadarboties vai nesadarboties ar konkrēto pārdevēju.
Konkrēti es saskāros ar negodprātīgu pārdevēju- Evitu Kaulaču. Bet nu pieļauju, ka konkrētā persona, jau darbojas ar jaunizveidotu profilu, kaut arī esošais profils ir aktīvs. Info par viņu ieliku krāpnieku grupā, vēl apsveru domu vērsties policijā, zinu, ka rezultāts nebūs man par labu, bet vismaz būs policijas redzeslokā.
lake-baikal
Jā, piekrītu, ka administrācijai vajadzētu veikt krāpnieku uzskaiti kaut kādā sistēmā. Vēlams tur iekļaut konta numurus, jo, cik noprotu, daudzas krāpnieces norāda izdomātu vārdu un uzvārdu pie sava konta, jo naudiņa neatkarīgi aiziet uz kontu, ja arī saņēmēja vārds norādīts nepareizi. Bet padsmit kontus taču neatvērsi un neuzturēsi.
turanad
Nu, man gan liekas, ka tā gan nav, ka var izdomātus vārdus un uzvārdus izmantot, un nauda tik un tā pārskatīsies. Swedbank izlabo uz īsto konta turētāja vārdu, ja tas tiek nepareizi norādīts, veicot maksājumu.
skaistaslietas
Bet tak ir profili pie kuriem no andeles rādas paziņojums, kur iesaka apdomāt vai veikt kādu darījumu ar konkrēto profilu. Vairs neatceros, kas tieši bija rakstīts,bet ja ir saņemtas sūdzības par konkrētu profilu tad tur pie profila rādās uzraksts sarkaniem burtiem, kā brīdinājums.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.