Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Izliek pārdošanai,bet apskatās pieteikumus un neatbild

Meitenes ,vai Jums arī ir gadījies satikt tādas pārdevējas kā AUZINA.AGNESE.Izliktas pārdošanai vesela galerija preču,BET ,ja piesakies uz pirkšanu atbildes nekādas,uz jautājumiem neatbild.Sajūta ,ka pašai pārdevējai tā patīk sava preču galerija,ka pārdot nevienam nepārdos.Jautājums ,ko viņa šeit dara ar savām 170 PĒRLĒM,laikam vienkārši izvēdina.
liene-findleja
es esmu piedzīvojusi vairākas pārdevējas šajā portālā, kurām ļooooti nepatīk, ka potenciālais pircējs vispār uzdod kādu jautājumu. esmu arī saskārusies ar situāciju, kad esmu pirmā pieteikusies, vēlos noskaidrot vienu mazu niansi, vai, cik gari ir svārki vai kāds ir sastāvs audumam, bet praktiski esmu jau gatava iegādāties, taču man atbilde netiek sniegta, kaut arī pārdevēja portālā uzturas, pat neizlasa manu ziņu. Nu, varbūt, izlasa, bet tad atzīmē kā nelasītu:-). un pēc tam es redzu, ka piesakās vēl kāds un tad jau prece ir rezervēta tam citam, kurš laikam neuzdeva nevienu jautājumu. Mana izpratne par pārdošanu laikam atšķiras - ir taču normāli, ka cilvēkam rodas kādi jautājumi, sevišķi, ja nav iespējams mantu piemērīt. tāda brutāla attieksme, es teiktu...it īpaši, kad šeit tomēr ir katram profils savs.
httpwww.andelemandele.lv
Pilnigi piekrītu Lienei.tas nav normāli,ja pircējs uzdod jautājumus un pārdevējs neatbild.Ļoti bieži meitenes domā ka ir dab.āda ,bet kad prasa nofočēt birciņu ,skaidri redzu ka māksliga.Bet šai pārdevējai jāsaprot ka,Te nav muzejs ,kur izkarināt savas 170 pērles un priecāties cik skaisti izskatās.
La Isla Bonita
Neesat iedomājusies, ka cilvēkam var būt kaut kas personīgs pret jums? Nav tāda noteikuma, ka obligāti jāatbild un jāpārdod, par savu naudu viņa ir tiesīga rīkot arī muzeju. Es tādos gadījumos vienkārši atsakos un meklēju citur, bet jēgas aprunāt nav nekādas, nekādus noteikumus šāds pārdevējs nepārkāpj. No aprunāšanas viņa diez vai kļūs laipnāka pret jums un sagribēs pēkšņi komunicēt.
Ilze Ilze
Ne par šo cilvēku, bet ir gadījies ka atbildēja pēc kādas nedēļas. Es neuzbāzos un jau biju atmetusi ar roku. Viņa atvainojās un teica ka esot bijusi citā valstī. Teica vel ka varot paprasīt lai draugi nosūtot. Var jau izlasīt, bet nesanāk atbildēt jo prece nemaz nav rokā. Vai vienkārši daudz citu prioritāšu. Nezinu cik bija taisnība, bet pēc tam visu nosūtīja. Netaisos nevienu aizstāvēt zinu ka ir visādi cimperlīgi cilvēki, bet gadījumi var būt dažādi.
httpwww.andelemandele.lv
Atbilde bigdzek uz komentāru,''Neesat iedomājusies, ka cilvēkam var būt kaut kas personīgs pret jums? Nav tāda noteikuma, ka obligāti jāatbild un jāpārdod, par savu naudu viņa ir tiesīga rīkot arī muzeju.
Ja grib šadi pārdevēji par savu naudu veidot muzeju,šeit nu nav tā vieta.Andele mandele ,nav muzejs.Laikam pati arī esat tikpat "laipna " pret pirceju ...spriežot pēc teksta....
sabinkou
Man vienreiz dāma ir izdomājusi likt 1* par to, ka nebija sniegta atbilde diennakts laikā. Atsauksme tika dzēsta, jo tās var likt tikai, kad notika darījums. Pēc portāla noteikumiem - pārdevējiem nav pienākums atbildēt uz visiem pieteikumiem! Es biju ar bērnu slimnīcā un man andele nemaz neineteresēja. Neatbild - tad negrib pārdot, vai vēl kas noticis, nesapratu par ko cepties.🤯
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.