Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

&other stories

Mīļās pārdevējas! &other stories ir firma, nevis poga, ko nospiest, kad neredzat sarakstā ražotāju! Lūdzu esam korektas :(
andelemandele-administracija
Diemžēl arī mēs esam novērojuši, ka ir pārdevēji, kuri pie savas preces norāda maldinošu zīmolu. Mums patiesi žēl, ka ir pārdevēji, kas apzināti maldina par preces zīmoliem.

Mēs saprotam, ka tas rada neērtības, bet mūsu spēkos nav iespējams pārbaudīt visu sludinājumu atbilstību norādītajam zīmolam. Ja pat to noņemam/izmainam, sludinājuma autors to var izmainīt atkārtoti.

Par sludinājuma saturu ir atbildīgs sludinājuma autors, bet aicinam jūs ziņot par šādiem sludinājumiem Andeles Pērļu Policijai, mēs rūpīgi izskatam visus jūsu ziņojumus. 🖤
li.lie
Ir cilvēki, kuri nezin, ka "& other stories" ir zīmola nosaukums un savu preci pieskaita pie šī zīmola, domājot, ka tas nozīmē "& citas mantas". <-- manas domas.
Kas man ļoooti nepatīk, jo tas ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem. 🤔
Julia S
Risinājums ir IT pusē, lai uzliek filtru priekš "& other stories", lai pārdevējs var tik tiešām apliecināt īsto zīmolu nevis jebkādu lietu bez nosaukuma. Un ja apstiprina, noņemt komisiju, ja potenciālais pircējs izlasa ka tomēr ir maldinošs apraksts, reportē to administrācijai. Administrators savukārt noņem preci.
Vienkārši nav godīgi pret tirgotājiem kuri mēģina pārdot oriģinālās preces. Es kā pircējs paskatos uz tām " humānā veikala stāvokļa drēbēm " un pat neturpinu meklēt īsto.
Tāds mazs respekta zaudējums pret portālu..
ljampo4ka888
es piemeram zinu ka ta ir cita firma bet ja nevar ielikt doto firmu tad ari ielieku sada veida pirmo kura uzlec un sludinajuma apraksta ari uzrakstu firmas niosaukumu.ta nav pardeveju problema ta ir portala problema ka savadak nevar ielikt sludinajumu nenoradot lietas firmu.
andelemandele-administracija
Hei, hei! Lūdzam tomēr ar šādu pašdarbību nenodarboties. Portāls ik dienas saņem jaunu zīmolu pieteikumus un cenšamies zīmolu katalogu papildināt. Tomēr, ja preces zīmols nav pieejams piedāvātajos variantos, lūdzu neizmanto jebkuru citu zīmolu. Tā ir necieņas izrādīšana pret citiem lietotājiem.
Ja sarakstā nav pievienots kāds zīmols, to var pieteikt izskatīšanai, bet sludinājumā jāieliek ķeksis, ka zīmols nav zināms.
ljampo4ka888
Diemžēl šo iespēju var izmantot tikai 2nedēļas atpakaļ.diemzēl Jūsu mājas lapā nevarēja ielikt sludinājumu neuzrādot firmu.ta nav nekāda pašdarbība un es ļoti cienu savas pircejas atšķirībā no portāla administrācijas kura nedod iespēju ievietot sludinājumu ar doto firmu bet ar 2 nedēļu atjauninājumiem, cilvēkam teikt ka nenodarboties ar ŠĀDU PAŠDARBĪBU.
andelemandele-administracija
Funkcija - ierakstīts pašam savu zīmolu, bija tikai pašā portāla pirmsākumā. Diemžēl, bet tas sekmēja ļoti daudz gramatiski neprecīzi ierakstītu zīmolu. Tas, protams, traucēja pircējiem izmantot filtru, lai meklētu vajadzīgo zīmolu.
Ja zīmols nav zīmolu katalogā, to vienmēr ir bijis iespējams nenorādīt vispār.
Zīmolu var norādīt preces aprakstā un meklēšanas filtrs šo informāciji ņem vēra un atrod vajadzīgās Pērles.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.