Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Nevar apmaksāt sludinājumu caur sms

Sveikas! Kādai vēl ir šāda problēma vai tas tikai ZZ? Cik ilgi jau nevar apamksāt? Visu dienu mēģinu un nekā. 🤨
andelemandele-administracija
Esam atbildējuši uz Taviem iesūtītajiem ziņojumiem. Atbilde ir jāmeklē profilā saziņai norādītajāe-pastā. Diemžēl, bet dažkārt ziņas "iekrīt" pie mēstulēm, bet tur mēs neko nevaram izdarīt.

Redzam, ka pie pēdējās Tavas ziņas par SMS apmaksu 2022. gada jūnijā, problēma bija identiska kā foruma tēmas autorei - slēgti vai ierobežoti paaugstinātas maksas pakalpojumi no operatora. Tas nozīmē, ka šādu maksas SMS nosūtīšanu esi atslēgusi pavisam vai arī izlietojusi uzlikto mēneša limitu.
andelemandele-administracija
Hei, hei!
Ja nesaņēmi atbildes SMS, lūdzu sazinies ar savu mobilo operatoru un pārbaudi vai Tev nav slēgti vai ierobežoti paaugstinātas maksas pakalpojumi no operatora, vai limitēti, ierobežoti paaugstinātas pakalpojumu summas.

Iesakām nesūtīt atkārtoti maksas SMS pirms nav noskaidrots iemesls kādēļ iepriekš nosūtītais apmaksas SMS nav apstiprināts.
andelemandele-administracija
Hei, hei! Iespējams, ka nav slēgti, bet ir ierobežots mēneša limits, kurš jau izlietots.
Rekomendējam sazināties un pārrunat šo jautājumu ar sava mobilā tālruņa numura operatoru.

Portāls SMS neapstrādā un nekādi nevar ietekmēt to apstrādi. SMS apstrādi veic mobilā tālruņa numura operators. Ja nesaņemam apstiprinājumu no operatora, pakalpojumu piešķirt nevaram.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.