Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

???

Sveiki visiem! Gribēju padalīties ar savu ne tik labo pieredzi šeit andelē... Lieta tāda, vēlējos iegādāties vienus zābaciņus, kuri bija ļoti iepatikušies.. Tā kā uzreiz tos nopirkt nevarēju, tad palūdzu, lai pārdevēja man tos rezervē, uz ko vinja man atbildēja, jā, ok, varam tā sarunāt. Kad biju gatava zābaciņus pirkt, tā klusums!!!! Redzu, ka vinja ir bijusi andelē un pat izlasījusi manas ziņas, uz kurām vairs neatbild!!! Ja godīgi, es nesaprotu šādu pārdevējas rīcību un kāpēc tad vispār kaut kas ir jāpārdod, ja nemaz to nevēlies???!!!😞
dimants04
Diemžēl daudzas pārdevējas šeit neatbild uz pieteikumiem! Dažas ieliek pārdošanā preci un pašas vairs Andelē nenāk,citas nelasa pieteikumus,kaut Andelē ienāk bieži,citas izlada un neatbild! Šī iemesla dēļ neesmu varējusi nopirkt vairākas lietas,kas bija iepatikušās! Bet Jūsu gadījumā zābaki,droši vien,jau sen pārdoti citai pircējai,kura pirka uzreiz! Brīnos,ka pārdevēja vispār piekrita preci rezervēt,jo 99% gadījumos šādas pircējas pazūd ar galiem! Personīgi es vairs neko nerezervēju-pārdodu pirmajai,kas samaksā!
icequeen
Jā, ir tādas pārdevējas, kas neatbild uz pieteikumiem, bet tad visticamāk vienkārši prece ir pārdota citam cilvēkam un neuzskata par vajadzīgu to rakstīt.
Bet par rezervēšanu - man pēdējā laikā tieši pircējas, kuras lūdza rezervēt ir pēc tam uzrakstījušas, apmaksājušas preci un viss bijis kārtībā. Apgrieztā situācijā gan neesmu bijusi - ja kas iepatīkas - pērku uzreiz.
dimants04
Tas,ka Jūsu pieteikums ir vienīgais,neko negarantē! Kāds pircējs pērk citu preci un pie reizes nopērk arī Jūsu kāroto,bet sludinājumu pārdevēja neizņem! Vai-nesen pieteicos uz tikko ieliktiem bērnu zābaciņiem,bet pārdevēja neatbildēja uz atkārtotiem jautājumiem par preci,tikai pēc ilgāka laika uzrakstīja,ka vienlaicīgi preci pārdevusi arī Facebook,un tur nopirka! Tā kā -šeit ne vienmēr izdodas nopirkt to,ko vēlies,pat ja esi pirmā!🙁
diana_b
Man ir bijusi pieredze, ka piesakos precei, esmu noskaņota pirkt preci tūlīt un bez liekas domāšanas, tomēr pārdevēja uz manām ziņām atbild 1x 2 dienās. Diemžēl arī manai pacietībai ir savas robežas, tāpēc no preces atteicos lēnas komunikācijas dēļ!
Ilze Ilze
Varbūt laipni uzrakstiet pārdevējai ka nevarat tik ilgi gaidīt, vai var ātrāku komunikāciju, gan viņai labāk ja ātri nopērk, gan jums. Nevar jau ielīst cita cilvēka domās un gan jau visi nelasa forumus, tāpēc varbūt viņa uzskata ka viss ok kā viņa dara. Varbūt arī viņai nekas nelīdzēs. Starpcitu, 'īstajos' veikalos arī mēdz ļoti lēni atbildēt, jāgaida pat vairākas dienas kamēr viņiem darba laiks, kamēr īstais speciālists, kamēr rinda aiz tūkstošs citām ziņām utt. Te, protams, cita veida veikali, bet pa lielam cilvēki laikam vienkārši nav pieredzējuši un pietiekami ieinteresēti, dažbrīd atbild vai nopērk pēc nedēļas.
Ilze Ilze
Var arī gadīties ka kaut kādi personīgi iemesli kāpēc neatbild tieši jums. Maz kas varbūt atpazina paziņu vai vienkārši personīgi aizspriedumi pret vienalga ko. Tāpēc arī var neatbildēt jo cer ka ja neizrādīs interesi tad cilvēks aizmirsīs.
diana_b
Bez mana pieteikuma bija arī citi 2. Pieņemu, ka tos 2 arī iespējams tāpat "marinēja" . Ja komunikācija ir gliemeža tempos, tad varu iedomāties cik ilgi būs piegāde jāgaida. Labāk tad tomēr izvēlēšos nopirkt preci citur, pat ja dārgāka, bet tomēr komunikācija raitāka, bez pircēja " kastinga" vai citām man neizprotamām dīvanībām. Parasti gribās nopirkt preci nevis iedziļināties pārdevēja tarakānos.
Ilze Ilze
Ir visādi dīvaini cilvēki, bet nu tieši tā vismaz nav ko kavēt viens otram laiku. Ir gan kuras var paciesties lai tikai dabūtu kāroto, bet domāju ka pa lielam tirgus ir plašs un ir daudz citu preču pie atsaucīgākiem pārdevējiem. Nezinu kāpēc mocīties un nopirkt no pārdevejas kura potenciāli dēļ savas vienaldzības var arī tālāk radīt problēmas.
agrita.a
Cilvēks pārdomāja - negrib pārdot par tādu cenu vai vispār pārdot. Visādi gadās. Metiet mieru! Varbūt zīme - nu nevajag Jums. Man vienreiz pārdevēja tā aizdomīgi vilcinājās, visu 2 reizes vajadzēja prasīt, apstiprināt, - labāk nebūtu pirkusi, secināju, kad saņēmu ...
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.