Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Sludinājumu bloķešana.

Meitenes,padalieties lūdzu,ka notiek tirgošana ar "līdzīgām precēm"?Es esmu parfimērijas manjaks un pārsvarā te pērku un pārdodu smaržas,ko nopirku te pat Andele vai veikalos savai personīgai kolekcijai,ka arī dalos ar smaržu atlejumam,jo kolekcija ir liela pati nepaspešu visu izlietot.Pedejo reizi man nobloķeja 5! sludinājumus ar smaržu atlejumiem,paskaidrojot to ka "komercdarbība"🤦Un sarakstā pateica ka tuvākajā laikā vairs nepieņems sludinājumus tāda rakstura no manis,jo tas ir "līdzīgas preces" un tas jau skaitās komercdarbība.Agrak viss ar to dališanu bija ok un cik es skatos daudziem ir pa 10 un vairāk pat sludinājumus par smaržu dališanu,es jau ne stastišu par to,ka citiem profiliem atklāta komercdarbība bet viņi eksistē gadiem un viņus nebloķe!
Varbut kādam bija līdzīga situācija?Vai tas ir godīgi?Sirds sāp,kad redzu ka cilvēki aizņemas ar komercdarbību bet tu nevari padalīties ar smaržam par pašapmaksu!Man Andele jau ka no zelta,tik daudz naudas te atstāju,lai atjaunot,pacelt sludinajumus,es jau nerunāju par to,cik es te pērku,bet izrādās ka pārdot nevaru!
pērļu pūralāde
manjaks-kas tas būtu?
tas,ka citiem bloķē un simtiem draudzeņu draudzenēm un radu radiem nē,tas skaidrs,var simtus un tūkstošus gadu gadiem malt uz riņķi.
Bet ,kā var meļaut tirgot viltojumus un atlējumus,ja ir tāda sadaļa un portālā 99% ir viltojumi?
mjusli
Vot tiešam!Agrāk vismaz komentāros var uzrakstīt,ka viltojums,lai cilvēki padomā pirms pirkt,bet tagad nekur nepabridinas.Viltojumus tik daudz un vēl par tādu cenu🤦Un cilvēki pērk,domājot ka oriģinals un pēc tam dalas ar šim smaržu atlejumiem🤦Cik sudzējos,atbilde viena- Ka jūs zināt,ka tas ir feiks? Paskaidroju,bet viņi nekā nereaģe.🤷
Par manjaku😄Es esmu atkarīga no smaržam,smaržu šopoholiķis.😄
munkirs
Interesanti tādā gadījumā, kāpēc katalogā vispār ir iespēja norādīt atsevišķu zīmolu REPLIKAS... Tātad sludinājumu ievietot (un apmaksāt) drīkst, bet preci izplatīt (pārdot) nē?
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.