Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pasta Stacija

Vai sūtot ar pasta staciju var izprintēt adrešu karti pakomātā?
agrita.a
Man šķiet, ka nevar. Rakstīju uz pakas visu informāciju - CE..., pakomāta adesi, tālruni(viss ok, aizgāja). Lasīju, ja nevar izprintēt pēc noformēšanas WEB, tad jāraksta adrese, tālrunis, sūtītāja tālrunis. Nekur neatradu info, kā pareizi jādara... varbūt pietiek, ja uzraksta CE...?
sirdspukkiite
Pirmo reizi, kad sūtīju ar pasta staciju, tad virsū neko nebiju uzrakstījusi un kurjers ņemot ārā nebija uzlīmi uzlīmējis, līdz ar ko tā paciņa noklīda un vajadzēja meklēt zvanot un stāstot, kas iekšā. Kopš tās reizes vnm rakstīju sūtījuma nr, saņēmēju un tā telefona numuru. Tas bija 3 gadus atpakaļ. Tagad vispār ar pasta staciju neko neesmu sūtījusi, nezinu kā ir tagad.
Dzēsts lietotājs
Nezinu kā tagad IR .taču man bija looti negatīva pieredze..atnāca sms ,ka jaiznem ,taču tukšs skapītī s ..un vienai klientei man blakus bija tāpat .,nezinu ko kurjers “pīpējis “ bija 😅.tas bija pirms Z svētkiem …atceros kā murgu.Sazvanīt nevar. neatbild -serviss nulle .Es šim pakalpojumam eju pa gabalu .
nesaku ,ka omniva un dpd vienmēr tip -top ,taču noteikti labaks klientu serviss.
janetajumtina
Ja runa ir par Latvijas pasta pakomātu(LPP), jo pasta stacija jau pāris gadus kā nav, tad īsti nav izprotama sistēma. Aizejot ar paciņām, nav iespēja izvēlēties nodalījumu. Sanāk jātur īkšķi un jācer, ka paveiksies? Uzlīmes nedrukā, bet par laimi tos salīmēju pati ar visiem kontaktiem. Kopumā neiesaku, nav saprotama sistēma un cik tā ir droši. Kad pati esmu saņēmusi pakas(ne no andeles), attaisījās durtiņas bez satura.😅 Mulsinoši, bet ļoti iespējams kaut ko nemāku pašlaik izprast.
1ievabb
Nav tādas pasta stacijas. Jau vairākus gadus tie ir Latvijas pasta pakomāti. Taču tie ir pilnīgi bezjēdzīgi dēļ savām atrašanās vietām , sevišķi mazpilsētās. Kamēr viņi nepadarīs šos pakomātus pieejamākus, nekāda cenu dempingošana nepalīdzēs. Man tuvākais LP pakomāts ir pakļauts veikala darba laikam 10:00-19:00, brīvdienās vēl īsāks darba laiks. Ne no rīta pieejams, ne vakarā.
agrita.a
Man pilnīgi pretēja pieredze. Ērti, vienkārši un ātri. Tikai neesmu sapratusi - vai jāraksta virsū saņēmāja kods, adrese vai nav. Pati arī esmu saņēmusi ar Andeles starpniecību. Bija uzlīmēta lapiņa, kas izskatījās pēc kurjera līmētas. Varētu, kāds izskaidrot! Pēc infografikas, kas atrodas Facebook - nekas nav jāraksta virsū.
www.facebook.com
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.