Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Lietotas preces dārgāk kā jaunas

Jau vairākas reizes novēroju, ka daudzi liek lietotas mēbeles vai tml. (nē, ne vintage vai antikvariātu, kam vērtību dotu vecums, arī zīmoli parastie - masu) vai Aliexpress preces ievērojami dārgāk kā tās maksājušas.
Komercdarbība taču portālā neesot atļauta?

Vēl interesantāk - ka tām atrodas pircēji. Kas motivē cilvēku pirkt, piemēram, lietotu Ikea grāmatplauktu par 100€ un pašam braukt tam pakaļ, ja jauns maksā ap 70€, bet pirms gada bija pat zem 60€?
Vai Aliexpress rotu par 10€ un piemaksāt par sūtīšanu, ja jauna no Aliexpress ar visu sūtīšanu būs zem 5€?
📚GRĀMATAS PA 3.50 €📚
Pareizi. Jo ir tāda lieta, kā resale.
Tu nopērc pie kāda un pārdod tālāk. Tev taču arī ir jāpelna.
Domājat kā veikalos nav tāda prikolā? Cenā iekļauj algu, īres maksu, rēķinus.
Pats visu dzīvi tirdzniecībā - pērkam pie viena izplatītāja, pārdodam ar profitu. Izplatītājs arī pērc no ražotāja un uzskrūvē uzcenojumu.
Tāpat internet-biznesā.
Jāiegūst peļnu.
Pērc Aļikā par 5 Eur, tirgo par 10 Eur.
Ne visi zin kā tur pirkt, ne visi vēlās gaidīt, ne visi uzticās.
Tā ir normāla prakse.
Tā ir tirdzniecība.
munkirs
Tas 78. gada egucis tā dara pastavīgi - kad pagājušogad ievēroju, ka 2.5 reizes dārgāk pārdod pie manis pirktu cepuri (ar izdīktu iekļautu sūtīšanu), papētīju šo profilu. Viņai regulāri redzamas identiskas bildes pie nopirktajām un pārdotajām precēm. Tas tāds bizness 🤣. Nezinu gan, vai pāris eiro dēļ ir vērts divreiz iet uz pakomātu, rakstīt sludinājumu, n reizes maksāt par pacelšanu... tāpēc arī neiespringst vēl uz fotografēšanu
dimants04
Esmu pamanījusi pat tādus brīnumus kā lietotu bērnu kleitiņu no Pepco pārdod par 11 eiro un tā paša Pepco lietotu bērnu pufaiciņu par 20!!!! eiro! Tur pat jaunām precēm nav tādas cenas! Interesanti,vai kāds uzķeras uz šo!🤔
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.