The First to Die at the End

14 € 30 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols Zvaigzne ABC
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Valoda Latviešu
Pievienots 28. aprīlis, 22:4422
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Jauniešu bestsellers
eglobuss.lv

The First to Die at the End : The prequel to the international No. 1 bestseller THEY BOTH DIE AT THE

Ir nakts pirms Death-Cast tiešraides, un visiem prātā rodas viens jautājums: vai Death-Cast patiešām var paredzēt nāvi, vai arī tā ir rūpīgi izstrādāta mānīšana? Orions Pagans gadiem ilgi gaidīja, kamēr kāds viņam pateiks, ka viņš mirs, ņemot vērā viņa nopietno sirds slimību. Valentīno Prinsam priekšā ir ilga un daudzsološa nākotne, un dalībai Death-Cast puisis reģistrējās tikai pēc tam, kad viņa dvīņumāsa gandrīz gāja bojā autoavārijā.

Oriona un Valentīno ceļi krustojas Taimskvērā un viņi uzreiz izjūt dziļu saikni. Bet, kad pirmie Beigu Dienas zvani beidz skanēt, viņu dzīve mainās uz visiem laikiem – viens no viņiem saņem zvanu. . . otrs nē.

Death-Cast 1: They Both Die at the End
SILVERA ADAM
2 Atsauksme(s) | Rakstīt atsauksmi
On September 5th, a little after midnight, Death-Cast calls Mateo Torrez and Rufus Emeterio to give them some bad news: they're going to die today. Mateo and Rufus are total strangers, but for different reasosn, they're both looking for a new friend on their End Day. The good news: there's an app for that. It's called the Last Friend, and through it, Rufus and Mateo are about to meet up for one last great adventure - to live a lifetime in a single day.

Pērle patīk (6)

beatrise. piedāvā

Skatīt vairāk

Līdzīgās Pērles