Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Sos! 🙏Padalīties lūdzu ar savu negatīvo pieredzi un ko darīt.

Man viena pircēja noperka TV , ļoti izdevīgi pārdevu,viņas vīrs visu pārbaudīja uz vietas , pēc divām dienām viņa rakstija ka nav Disney aplikācijas un viņa vēlas atdot atpakaļ, ES protams ļoti brīnījos, vēl viņa saka draudēt utt uzreiz.
Mēs ar vīru padomājam kā nevēlamies strīdēties un teicam ok lai brauc, ka būsīm mājās pēc 4 dienam.
Dienu pirms sarunājam laiku.
Bet tajā dienā kad bija sarunātas tikšanos viņa man raksta ka viņi nebūs,ka viss ok utl.

Pagāja mēnesis aptuveni, un tagad viņa man atstāja slikto komentāru, ar meliem protams, ko man darīt,kā var vērsties pie moderatoriem vai administrācijas? Vēlos lai šis komentārs tiek dzēsts.

Help¡!!
kventa
Nedarīt neko,pieñem situāciju kāda tā ir,zem komentāra uzraksti savu atbildes variantu un viss.Tādu cilvēku ir daudz,manas sliktās arī ir pašu cilvēku uzpūstas un pašu neuzmanības dēl.Kā saka,dots devējam atdosies un nav ko pārdzīvot!
pērļu pūralāde
šeit dabūt sliktu atsauksmi jau nav pasaules gals un tas dzīvē pilnīgi neko nespēj mainīt.
Man visas cūkas arī salikušas nepatiesas atsauksmes un viegla zagle pat momentā no portāla izdzēsās,bet gan jau viņa savu algu ir saņēmusi x10
Nepārdzīvojiet par lietām,par ko nav vērts,gan jau mele saņems savu daļu atpakaļ.
s_er_h
Pēc pircējai atstātā komentāru redzu, ka Jūs esat kristiete. ❤🙏
Lūk, ar to arī viss sākas un reizē beidzas, jo, ja Jūs Dieva priekšā visu izdarījāt pareizi un godīgi, tad par to, ko kurš raksta forumā Jums nevajadzētu satraukties itin nemaz.

"Lai krīt ļaunums atpakaļ uz maniem ienaidniekiem." 🙏
ljampo4ka888
Vai tiešām pēc Jūsu atstātās atsauksmes Jūs gaidijāt ka cilvēks atbildēs Jums ar smaidu un nožēlu?Visu situāciju mēs zinam tikai no Jūsu puses .Pārpratumi gadās bet uzskatu ka šāda veida atsauksmi atstāt ..jūtami draudi.Lai Jums jauka diena
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.