Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

ATZĪMĒT KĀ NELASĪTU.

XXX Piesakās pirkt preci ,kad "pircējam" nosūta konta numuru- ar piebildi- "sūtījumu noformēšu pēc naudas saņemšanas kontā"-interese pazūd, un vairs neliekas ne zinis.Redzams,ka visu laiku ir Andelē, bet vēstule ir atzīmēta -kā NElasīta. Nepatīkama sajūta-it kā būtu darīšana ar datu "kolekcionāru".
Tādos brīžos žēl,ka ja "pircējs" 24h laikā neizlasa,"pārdevējs būtu tiesīgs dzēst tikai VIENU- PATS SAVU VĒSTULI.
Ko jūs par to domājat? -Ierosinu balsot PAR iespējas -"Atzīmēt kā NELASĪTU"- ATCELŠANU,- jācer,ka administrācija sadzirdēs.
pērļu pūralāde
tas ir 90% gadījumos šeit un ļoti aktuāli.
Viena tantiņa no tādām tikko bija Valentīna Ondzule-skolotāja.
pieteicās pirkt,atsūtīja jau telefona numueu un adresi,ar cerību laikam,ka skriešu sūtīt un ar to viss beidzās.
Tantuks tikai pāris dienas bija reģistrējies portālā,tātad jau apguvusi praksi.
arlabamdomam
"Hroniskie" krāpnieki parasti gan izvairās minēt vārdu,uzvārdu un mob.numuru.Te gribas ticēt labajam-varbūt tantukam bija naudas problēmas,vai vienkārši NEPRATA samaksāt..publicējot šo - skolotājai neslava...varbūt īsti nepelnīta- kas to lai zin.....
mellene-333
Es vienkārši bloķēju pēc tam 24 stundām tādus kokekcionārus,lai vairāk netraucē!!Piesakās,pēc tam andelē apgrozās,bet nelasa vēstules.tai pašā laikā citi aktīvi darījumi.. es neuzspiežu pirkt,nebāžos virsū,bet tas būtu forši atbildēt ar ziņu,ka ir pārdomājis pircējs!!!Tā drīkst darīt,bet cilvēcīgi ir paziņot...🙂
tatjana-grossmane
Ja pati nebūtu pamanījusi tad neticētu - vakar sarakstē ar pārdevēju pamanīju, ka nosūtot savu ziņu viņas iepriekšējā atbilde atzīmējās man kā nelasīta. Tas pаts ar "bijusi online" - meitene ir online, sūta ziņas, bet redzu ka pēdējo reizi ir bijusi online ap stundu atpakaļ. Izskatās ka portālam ir laika sinhronizācijas problēma. Bet daudzas meitenes protams arī pašas atzīmē ziņas kā nelasītas. Man reizēm ir tā, ka man raksta atbildi uz ziņu, kura ir it kā vēl neizlasīta.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.