Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpnieki ar lidl virtuvi pa 30 un 25€ un 35€

19.11.2023 15:20 Uztucējos svešam cilvēkam ar niku “Rit.soli” (tgd uzlika vardu “Rūdolfs Dzenītis”) un apmaksāju 32€ par lidl virtuvi. Rit Soli bija svaigi reģistrēts profils. Kad pēc 2 h ieraudzīju sludinājumu ar virtuvi par 25€ sapratu (tas pats stāsts tikko reģistrēts cilvēks Rio Putniņš), ka to dara viens cilvēks vnk izkrāpjot naudu īsā laikā no visiem kas pieteicās. Sieviete teica, ka sauc viņu Rita Solojova, SEB bankai vienalga kādu vārdu tu raksti.
Meklēju tos, kas arī cietā un auzsūtīja naudu uz LV15UNLA0055002390103 kolektīvai vēstulei polīcījai. Visi skrini pielkumā: “Rit Soli” (tgd prifilā “Rūdolfs Dzenītis”) kurai es pārsūtītu un otrs viņas profils.

20.11.2023 situacija atkārtojas jau no trešā profila “trepju tērpis1” kas tgd partopa par “Gio.Gio3” . Viņi nemaz nenoliedza, ka tie ir viņi. Bildes ar pieliku.
La Isla Bonita
Elizabete, kurā neatceras savu vārdu, divreiz neatkārtojot, stulba šeit esi tikai tu. Turklāt fejeriski.
😱😱😱😱✨✨😱✨
😱✨✨✨✨😱😱😱
😱😱😱😱✨✨😱✨
😱✨✨✨✨✨✨✨
😱😱😱😱✨✨✨✨

Krāpšanas būtību nemaina datums un laiks, kad tā ir veikta. Bet ja tik svarīgi norādīt precīzi līdz minūtei, datumu sajaucējs ir pats sev ļaunais Buratino.
EDEMU (GRĀMATAS📚 КНИГИ)
Jā ieslēgsiet smadzenes un padomāsiet: cik daudz dienā notiek krāpšanas epizodes? Un kāpēc viņu vairāk un vairāk, varbūt sapratīsiet: kā par šādām lietām, nekas nebūs. Jo policijai nav tik daudz resursu, lai meklēt visus krāpniekus. Es domāju, spriežot pēc Andelimandeli un Facebook, ko pamanu, viņu ir vairāk par 20 epizodem dienā. Zinu tikai vienu gādījumu, tur bija pāri simts iesniegumiem uz vienu meiteni: izrakstīja 250 st. sabiedrisko darbu un viss.
marina.imbrate
Rakstīju šo publikāciju nepamanīju, ka jau ir sākusies jauna diena (00:38)

Arprāc cik jus esat ļauni, žēl, ka aprierināties tādā veidā. Jums pie psihoanalītiķa vajag aiziet, nevis tē ņirgāties.
Visi tā smejās, un neviens iedomājas ,ka mamma vnk gribēja nopirkt dāvanu savai meitai un iegrābas.

Dēļ tādiem dīvānā dirsējiem, kā jus, cilvēki baidās atzīties, ka bija apkrāpti.

Laikam par jums Jusu vecāki un skolas biedri smējās visu dzīvi, ja jau jums tada reākcija- Edemu un little džeks🤗


Elizabete, paldies 🌺
elizabeteelizabetee
Šis labs 😂😂 nezinu, kas Andeles forumā par problēmu, ka te daži mentāli nestabili indivīdi sēž 24/7 un gaida, kad tikai kaut ko uzspļaut kādam. Ļoti bēdīgai dzīvei jābūt, ja ir laiks ar to nodarboties.
Labākajā gadījumā šis posts var vēl kādu pasargāt no līdzīgas krāpšanas, sliktākajā gadījumā būs mācība 30€ vērtībā, bet dzīve turpinās. Autore, jūs neko sliktu neizdarījāt, tikai pieļāvāt cilvēcīgu kļūdu, ne pirmā, ne arī pēdējā. Jauku dienu! 🙏🏻😊
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.