Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpniece Megija Paļčevska😡

Jau no 22.novembra nesūta preci samaksāts ir.Vaino omnivu ka viņiem sistēmā kļūda paku esot nosūtījusi.Pati sazvanīju pēc izveidotā kodu omnivu 1 dec viņi skaidri pateica kods izveidots 22 nov.,bet sūtījumu viņa nav nodevusi pakomatam.Klaja ņirgāšanās no viņas puses.Labi summa nav liela,bet tāpēc esu šeit iegādājušies ļoti daudz šitāda saskarsme man vēl nav bijusi.Tad man 5 dienu laikā jābūt pakai,tad 2 ned laikā ļoti neforša meitene.MEGIJA PAĻČEVSKA
kristine-celma
Tieši tā nagu lakas,bet vēl jo projām nav ne pakas ne naudas.Tur taču katrs uzspiežot izsekošanu redz ka kods izveidots,bet sūtījums omniva nav ielikts.A viņa apgalvo man pretējo ka esot izsūtījusi.Pati personīgi zvanīju 1 dat operatore to pašu teica ka paka nav ielikta omniva tik kods izveidots.Nekada tur sistēmas kļūda.
kristine-celma
Tur jau tā lieta ka paciņa nemaz nav nosūtīta.Jau zvanīju omnivai ir tikai kods izveidots un viss.
Viņa pati rakstīja ka esot visu nokārtojusi ar omnivu ka mniva esot kluda,bet patiesībā tie ir meli.Omniva skaidri pateica paka nav omnivas skapītī nemaz ielikta.Ta bilde ko viņa man sarakstē rāda ir vienīgi meli.
kristine-celma
rakstīja ka preci izsūtījusi jau nov,bet šī preci tik skapītī bij ielikusi 04.12.
Un prime.stars atgriez naudiņu par zābakiem ko meitenam bij jāizsūta.Vai sūti preci atkal jau no 24 nov tu esi apsolījusi tu zini par ko runa.Ja ne iešu viņai SOS
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.