Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Krāpniecība

Gribu brīdināt ka šeit ir krāpniece vārdā
"Anete🌺", Konta īpašniece Agnete Trībere. Naudu pārskaitīju, nedeļa pagāja, bet preces nav.
Rakstīju viņai privāti kad griezīšos policija par viņai izdarībām, nākošajā dienā nauda tika atskaitīta. Esiet uzmanīgi‼️‼️‼️
ssp3
Te būs vēl viena.
Iepriekšējais niks "Elīna Bērziņa", nomainīts uz "Laila Kriviņa".

Konta īpašniece: Elīna Bērziņa
Konts SEB Bankā. Pēdējie cipari nummurā *****7557

Šobrīd rakstu iesniegumu policijai.


Izskatās, ka Andelē no šādiem/šādām čum un mudž.
Īpaši pievērsiet uzmanību lētiem, lietotiem, vecākiem iPhone, aksesuāriem un citām "izdevīgām" lietām, kas ir tik "izdevīgas", ka jums rodas vēlme ātri nokārtot darījumu.
Pārdevējs/-ja parasti atrodas ārpus Rīgas. Tas, lai jums nerastos vēlme tikties.
ssp3
Ir arī tādi, kas reģistrējušies nupat +/- dažas dienas, pie kam reģistrē vienlaikus vairākus profilus un viens otru tad ieseko, lai izskatītos ticamāk.

Vēl viena pazīme - sludinājumi ielikti vienā dienā, tiek pārdotas ļoti līdzīgas "pērles" (piem. kurpes), bet attēliem ir ļoti atšķirīgi foni (background). Skaidrs, ka bildes sasēņotas pinterestā vai aliexpress.
diana_b
Nesen pat "pacentās" ielikt bildi ar čeku. Bieži par smaržām raksta, ka "sievai nepatika" utt. Cenšos uzreiz ziņot administrācijai, bet diemžēl uzraksts, ka krāpnieks parādās tikai pēc 2 dienām kad kādu jau apčakarē.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.