Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Problēmas ar portālu.

Kārtējo reizi nevar nosūtīt vēstules! Ne man,ne es meitenēm. Labi,ka profilā ir norādīts tel nr... Nesen bija problēma,ka nevar izlasīt. Ja maksājam naudu par sludinājumiem,tad gribētos pretī sańemt kvalitatīvu portāla darbību.
LEE 777777
IZRAADAAS NEVAR ATVEERT NEVIENU ATBILDES VEESTULI, NE PIE PRECES, NE VEESTULU DALAA, TIKKO PAARBAUDIIJU AR DRAUDZENI , man jāsūta paka, iedoti dati, laika nav, jāskrien uz darbu, šodien tas jāizdara, bet adresāts nesaņem, nu kas tas ir , jau no vakardienas ir ši problēma!!!!! Lūdzu dariet kaut ko , šis ir dārgs maksas portāls ka nekā!!!
santa_viktorija
Man,pagaidām,viss beidzās labi-vienai meitenei profilā bija tel nr,bet otru es instagram'ā sameklēju... bet pašai vēl ir pieteikumi uz kuriem nevaru atbildēt un jāsūta pacińa,bet nezinu uz kurieni!!! Katru reizi portāla lietotāji cieš,bet atvainošanās un kompensācijas nekādas!
LEE 777777
Man meitenei vajadzēja šodien līdz 13iem braukt piemērīt kleitu, es uzrakstiju vakar atbildi, ka var braukt, loģiski viņa nav saņēmusi, kaut mana atbilde man uzrādās, tagad sanāk es ignorēju , nu kā tā var un cik saprotu nekas netiek darīts, trakakais, ka man uzrādās, ka vēstules aizgājušas, cik tagad jāpārraksta un kam, es vairs neatceros, jo nav kā agrāk visi pēdejie pieteikumi augšā, tiešām mērs ir pilns!
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.