Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

NEGODIGA PARDEVEJA -Solvita Sol- ESIET VERIGAS!

Diemzel esmu samaksajusi 20 eiro par saplestu zabaku. 02.10.2018. vakara iegadajos it ka gandriz jaunus zabakus bez defekta (protams, ka pardeveja teica ka man vajadzeja skatities ko es perku- taisniba -nakosreiz busu verigaka). 04.10.2018. no rita uzaujot un nokapjot pa trepem ieraudziju ka zabaks ir saplest un plkst.8 zvaniju pardevejai jo cereju ka atrisinasim so nepatikamo situaciju bet neka! Meitenes esiet uzmanigas un verigas, lai nesanak ka man!
Musu sarakste:

Sveiki!
Vai varam sarunat tiksanos, lai varu uzmerit gumijas zabakus?
19:13Izlasīts 1. oktobris, 20:36
Sveika :)Jā protasms varam :) Kad vēlaties un kur? Dzīvoju centrā uz Hospitāļu ielas 4:, mans Nr.26590547 Rīt praktiski visu dienu būšu uz vietas :)
20:37
2. oktobris
Labrit! Sodien piezvanisu un sarunasim laiku cikos varam satikties. Paldies.
06:15Izlasīts 2. oktobris, 8:07
Labi🙂
ilzukins
Ieva, tiesam esmu vainiga, ka neapskatiju zabakus verigi jo es pat iedomaties nevareju (ta man pirma tada bediga pieredze ta ka vienmer apskatu atsauksmes un lidz sim uzticejos cilvekiem un satiku tikai godigus). Man labas kajas zabaks bija tads stingraks ap kaju un es ari to vairak apskatiju. Iespejams, ka kreisais zabaks bija tikai ieplaisajis, jo caurumus tiesam neredzeju, bet pardeveja noteikti zinaja, ka zabaks ir ar defektu nevis jauns 2 x vilkts ka vina raksta, jo kad piedavaju sorit satikties, atteicas.
Es pabridinu citus, lai ir uzmanigaki!
S. A.
Te nav par ko brīdināt! Un kāpēc "negodīga" pārdevēja? Viņa godīgi satikās, tas, ka Jūs kāda iemesla dēļ apskatījāt tikai vienu zābaku nenozīmē , ka pārdevēja vainīga.
Jums pašai sevi vajag pabrīdināt nevis citus!
Pilnīgi dusmas nāk!
janetajumtina
Tāda neveikla situācija sanāk,jo no vienas puses bija iespēja visu apskatīties,pārdevēja brīvi piekritusi satikties,nevis slēpties,bet no otras puses atkal ir tas,ka zābakiem nebija norādīti defekti pie sludinājuma apraksta,kas arī nav līdz galam godīgi. Vai pastāv iespēja,ka pārdevēja nav manījusi šo defektu vai arī pašai ļoti netīšām sanācis uzplēst? Šādās situācijās nevar īsti saprast,kam taisnība. Varbūt tiešām tur vēl nebija tādu caurumu un tagad pārdevējai šķiet,ka viņu māna un tādēļ netērē uz to laiku? :D Es tiešām nezinu,jo bildē pārdevējai kreisais zābaks ir vesels un Jums ielikusi vēl pozitīvu atsauksmi.
ilzukins
S.A. vai godigs cilveks rakstis ka prece ir bez defekta un gandriz jauna?
2017. gada atsauksme par so pardeveju:
PRETĪGI! Kas pārdevējas izpratnē ir tīrs un mazlietots, secinājumus var izdarīt, apskatot foto - cik piesvīdušas, netīras un līdz kliņķim novalkātas lupatas no šīs pārdevējas saņemtas. Uz pircēja pretenziju, kas nosūtīta 2 stundu laikā pēc pakas saņemšanas, atņirdz, ka pati esot vainīga, neprotot valkāt un mazgāt (jā, tik ļoti nopriecājos par lupatām, ka no priekiem piesvīdu trīs kreklus un ar burvju spēku izbalināju melnos apģērbus!). Un vispār, par 12 (patiesībā-15) eiro tas esot normāli. Tālāk - pilnīga ignorēšana. Es ceru, Solvita, ka Jūs no maniem 15 eiro kļūsiet neticami bagāta un varēsiet beidzot atļauties nopirkt sev jaunu sirdsapziņu un, varbūt, arī gabaliņam pašcieņas vēl pietiks. Ar šādiem darījumiem jūs pazemojat pati sevi.
S. A.
Bet arī man ir gadījies pārdot kleitu ar caurumiņiem piedurknē par kuriem nebiju informējusi sludinājumā, jo tos nepamanīju! Tāpēc esmu negodīga???
Protams, rezultātā viss bija labi, jo arī pircēja bija saprotoša.
Bet pēkšņi no zābakiem par lupatām runājam? Kaut kāds kiš-miš!
ilzukins
Janeta, es jau pielauju iespeju, ka zabakam bija plaisa un kapjot sorit leja pa trepem tas saplisa. Netisam uzplest nekur nevareju, jo neesmu tads cilveks, kas melo. Solvitai uzreiz zvaniju (pamodinaju no miega), jo piedavaju aizvest un paradit zabaku defektu - vina atteicas. Es uz e-pastu vinai nosutiju bildes. Tapat ari godigi painformeju, ka rakstisu atsauksmi um pievienosu bildes,lai nav nepatikams parsteigums.
Ari iepriekseja negativa atsauksme pierada cik godiga ir si pardeveja!
ilzukins
Ieva, palasiet uzmanigak- rakstu ka labas kajas zabaks bija stigraks bet saplisis ir kreisas kajas zabaks! Stingraks vieta zem celgala, kur ta aukseja mala, bet ne jau tik stingrs ka varetu parraut. Vai tad es varetu vispar tos zabakus apaut??? Padomajiet logiski- vai ir jega pirkt zabakus pa 20 eiro un pec dienas es jau tos butu vienkarsi parravusi ka Jus rakstiet?
pērļu pūralāde
Diezgan strīdīga situācija,var būt visādi.Man gadījās gluži citādi un viss tas lai paliek uz tās bezkaunīgās planckas sirdsapziņas,kas pievāca manu kostīmu,naudu,ielika apmelojošu atsauksmi un no portāla izdzēsās.
īsumā: nopirka no manis kostīmu,ko tikko biju atnesusi no ķīmiskās,pirms izsūtīšanas aiztaisīju pogas,rāvējslēdzi un iepakoju.Kad persona saņēma,pēc pāris dienām atrakstīja,ka esmu atsūtījusi bikses ar bojātu āķi,tas nebija iespējams,jo aiztaisīju un visu pārbaudīju.tika pievienotas bildes ar izņemtu āķi,rādīju šuvējai,viņa uzreiz pateica,ka 100% velkot pati sabojāja un grib piedzīt naudu...Labi,sarakste bija gara,naudu aizskaitīju,viņa ielika man atsauksmi 1,tad izlaboja uz 5,lika man arī labot,tad atkal nomainīja uz 1 un tā kādas 4x darīja,līdz beidzot atsauksme palika un mele no portāla izdzēsās.
Rakstīju administrācijai vairākas reizes par šo gadījumu,bet viņiem viss vienalga un nekad uz vēstulēm par šo situāciju neatbildēja.
Tāpēc nekad dzīvē vairs šādai situācijai nepiekritīšu.
ilzukins
pērļu pūralāde, piekritu, ka var but visadi, bet uzskatu, ja pardeveja godiga un neko nebutu zinajusi par zabaku, tad vinja piekristu, ka sodien aizvedu vinjai un paradu to nevis atteiktos satikties. Vismaz ja es butu pardeveja, man butu interesanti redzet preces defektu (bildes nosutit ari es piedavaju) un atrast kadu risinajumu saja situacija (es neprasiju atgriezt samaksatos 20 eiro).
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.