Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Pārdošanas veidi

Sveiki meitenes! 😊 💐 💝 Jautājums tām, kas pārdod savas mantiņas. Man ir interesanti, kādi ir pēc jūsu pieredzes jūsu visveiksmīgāki pārdošanas veidi? Andelē, forums, Facebook Marketplace, Atverskapi vai kadas citas platformas? 😯 Man ir daudz jaunu un x1 uzvilktu aktuālu drēbju, bet diemžēl šeit Andelē ir ļoti mazs intereses pēdējo laiku un ievietoti sludinājumi vienkārši beidzās. Pa kapeikām /lemonādi negribas atdot, gribās lai abām darījuma pusēm būtu labi. 😊 
janetajumtina
Vairākus gadus,vēl pirms andeles,ja nemaldos no 2013.gada biju atverskapi lietotāja. Tolaik viss bija jauns,nezināms,vispār stipri liela nezināšana kā tad īsti andelēties,bet vēlme bija nepārvarama,jo tas bija vecums,kurā drēbes bija jāpērk konstanti bez nekādas saprašanas,cik ļoti to vajag un bija izveidojusies milzīga čupa ar drēbēm,kauns atcerēties. Ar laiku piešāvos,viss stipri veiksmīgi,ļoti iedzīvojos un atverskapī bija iespēja pat iepazīt daudz dāmas caur forumiem. Gāja laiks,nebija progress portālā,viss sāka pamirt,ļoti apnika. Tajā pašā laikā parādījās andelemandele(kurā jau dzīvē biju piedalījusies vēl pirms pašas mājaslapas). Super,piereģistrējos,viss ļoti ātri notika un andelemandele pašlaik man personīgi ir viena no ērtākajaām lapām,kur pārdot lietas. :)
Ir mēģinātas facebook grupas,bet kaut kā par cik mana profesionālā darbība ir saistīta ar sarakstēm caur manu privāto profilu,apnika,ka raksta par drēbēm tur,šo opciju tur izbeidzu.

Nezinu,šeit andelē nav bijušas problēmas ar pārdošanu. Katru mēnesi ir posms,kurā visi saņem algas(man ir cits darba veids,es nezinu,kad visi saņem algas),bet novēroju,ka ir bums,kad izpērk visu vienlaicīgi,tas gan ir forši.


Katrai lietai ir savs pircējs un laiks,viss būs forši :) zinot Jūsu piedāvājumu,problēma nav mantās vai cenās(jā,apskatījos),vienkārši vēl iespējams nevienam nav bijusi vajadzība pēc konkrētām lietām, bet viss atnāks ar laiku. :)

natalia.kay
O, milzīgs paldies Jums par tādu detalizētu un atvērtu atbildi kā arī par padomu un siltiem vārdiem! 🙏🏼💐🥰❤️ Man ir ļoti līdzīga situācija ar drēbēm, vienkārši pārāk daudz pirku 🤪😂 ļoti ceru ka viss izdosies! Vēlreiz paldies Jums, tagad zinu, ka Andele ir vislabākais veids. 😉👌🏼
andeletiesprieks
Sveika! :)
Man ir tieši šī pati problēma un jau ilgu laiku. Protams, nav tā, ka neko un nekad nepaņem, bet tiešām ļoti daudz kas vnk "nostāv" , beidzas termiņš un viss.
Tas, protams, mani ir daudz reizes sadusmojis, esmu meklējusi citas vietas - atverskapi mazliet, kunde mazliet, facebook, pat wpp grupa, no kuras izgāju pēc apmēram 10 minūtēm, jo reāli kaitināja, ka visu laiku liek un liek un liek jaunas lietas. Esmu arī mēģinājusi instagram pārdošanas platformu un , iespējams, vēl ko.
Es uzskatu , ka esmu pamēģinājusi gandrīz visu iespējamo un visu arī beigusi lietot, atgriežoties pie Andeles.

Jā - sludinājumi ļoti dārgi. Jā - reāli daudz kas nepārdodas.
Un tt un tt. Bet! Andele ir parocīga, man patīk telefona aplikācija, ir ērti! Protams, arī šobrīd ir liels klusums, par ko žēl, bet vienmēr ceru pie sevis, ka drīz tas beigsies, hehe :)

Lai Jums un mums visiem izdodas!🌞
natalia.kay
Liels paldies Jums! 😘❤️🙏🏼💐 Ļoti noderīgi, paldies ka padalījaties! ❤️ Jā, WhatsApp grupa man arī bija smieklīga pieredze! 😂 🤪 Lai Jums arī viss izdosies! Man ir tādas domas ka pēc covid cilvēki sāka daudz mazāk pirkt. Pagājušā gada septembrī un oktobrī man bija ļoti daudz pārdoto preču, ap €500 🙈
janetajumtina
runājot par cenas samazināšanu un visu par to. Kā jūs izskaidrosiet šo-ir ļoti zema cena,nevienam nevajag. Paceļu cenu(joka pēc) uzreiz pieteikumi sakrīt un nopērk. Loģika? Tu tikko to lietu varēji dabūt lētāk! :D Varbūt domā,ja super lēti,tātad apslēpti defekti?
llkmlv
Iesaku pacelt augšup savu sludinājumu, jo ikdienas andelē ir vairāki tūkstoši ar jaunām pērlēm līdz ar ko Jūsu pērle dabīgi nokrīt uz nākamajām lapām un pircējiem ne īpaši patīk līst n-tās lapas, lai vienkārši, ko paskatītos, tas protams ir savādāk,ja meklē, ko īpašu.

Tā kā mans ieteikums būtu:
1. pacelt savu sludinājumu uz 1 vietu, tas maksā 10 centi
2. varbūt ir vērts nedaudz laist cenu lejā, jo tiem, kas ir tavu pērli atzīmējuši savos favorītos nāks paziņojums, ka būsi nolaidusi cenu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.