Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Dīvainā pircējas rīcība...

Sveikas meitenes, to ka šinī portālā ir pilns ar " meža dīvainīšiem" , esmu saskārusies jau neskaitāmas reizes, bet šodien man gadījās kas nebijis. Vakar izliku tirgošanā kleitu un drīz vien pieteicās divas meitenes no kurām viena bija stabila pircēja kurai apsolīju, ja pirmā meitene nepaņems kleita tiks viņai. Kundze arī šovakar kleitu nopirka.
Bet rīta pusē man pieteicās vēl trešā meitene kura mani pārsteidza absolūti. Lai Jūs saprastu labāk par ko runa, nokopēju mūsu šā rīta saraksti :

Laborat caur omnivs! Konts???
22:00
Šodien
Es atvainojos, bet pilnīgi nesaprotu ko jūs vēlaties
08:47
Velos caur pakomātu:))
09:25
Ja meitenes kuras pirms Jums ir pieteikušās neņems, došu ziņu
09:27
Es gatava uzreiz skaitit! Kontu redzu ta der?
11:13
Tā nebūs labi pret tām meitenēm kuras ir pirms Jums, es noteikti došu ziņu ja kleita būs piejama
11:17
Vnk man loti vakag uz pasakumu:( nu kas pirmais tas pirmais skaitu!
11:23
Es došu ziņu ja kleita būs piejama
11:26
Parskaitiju! Ombivas izdevumi bus no vira konta:)
Es ar punci nezinu vai deres! Ja nee vares atkal piedavat pirmai meitenei! Bet paradti ja ilgi doma ari nenoperk!
11:30
Es šo naudu Jums aizskaitīšu atpakaļ, mani pārsteidz tāda nekaunība, es Jums jau teicu ka esmu apsolījusi citai meitenei un savu vārdu vienmēr turu un pirms jums ir divas meitenes priekšā
11:35
Nekauniba??? Nu gan!!
Vnk ja vajag tad ir jarikojas! Kam tad jus savus kontus izbazat redzamus??? Lai viss atrak notiek vai ka?.......?
12:42
Es jums teicu ka ja kleita būs pieejama došu ziņu. Ko vēl jūs nesapratāt


Naudu protams atskaitīju viņai atpakaļ.
Kā Jūs rīkotos šādā situācijā? Jā, es esmu norādījusi savus kontus lai ir vieglāka sadarbība, bet nepavisam nedomāju ka tā arī var rīkoties. Vai varbūt man nebija taisnība?

Inta Kalniņa
Publicējot šo saraksti galīgi negribēju kādu aizvsinot, bet uzklausīt Jūsu viedokļus par radušos situāciju. Paldies tiem kas ir izteikuši savas domas un noteikti ņemšu vērā jūsu ieteikumu un delitēšu konta numurus.
ive-ta
Vispār, ja izlasa Jūsu profila aprakstu, kur ir skaidri un gaiši uzrakstīts "atdodu tai, kura pirmā ieskaita naudiņu" un konts ir pircējam publiski redzams, tad tas liek saprast, ka šādi jārīkojas, jo tās ir "pērļu medības". Turpmāko pircējas rīcību nekomentēšu, jo skaidri redzams, ka cilvēkam veselais saprāts īsti nedarbojas. Tāpēc konta numuram, tomēr jābūt šauras pieejamības informācijai un labāk to nenorādīt.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.