Andeles noriets
Sveikas meitenes! Kas te pēdējā laikā notiek!? Pirktspēja burtiski apstājas pie sludinājumiem ar cenu virs 15€. Pieteikumi ir bezjēdzīgi un pārsvarā nekāds darījums netiek tālāk par frāzi “pieejams?”. Sāku domāt vai vispār pēdējā laikā šeit ir īsti pieteikumi vai arī tā ir andeles mandeles komanda, kas uztaisa viltotus profilus ar viltotiem pieteikumiem vienkārši lai lietotājam nezūd motivācija un tonuss? Šis portāls paliek smieklīgs. Varbūt varat kāda ieteikt vēl kādu vietu sludinājumiem? *Izņemot facebook, ss.com, depop, vinted
Jā,tās preces ,kas ir basic un iegadatas ap 100 eur ,var pārdot relatīvi par 30-35 eur lietotas.,jā,arī kādu par 10-15 eur .taču dārgākas ,kā mētelis ,kurš ir kā jauns un iegadats ap 550 eur un cenā ap 300 eur grib par sviestmaizi.😅
Tiešām,kāpēc ,lai es ar izcilu mantu jeb jaunu ar birku pārdotu gandrīz par brīvu?jā tā ir jauna pie tam ar visam birkām max 50% letak,bet ne jau 90% letak .Un uzturēt andeli ar sludinājumiem 30-40 eur katru mēnesi.Pietam,ja cenu samazinu no 300 uz 200 eur ,vai 230 uz 100 eur un neviens no 100 like ❤️nepiesakās??😆😂Tad jau es ar savām dārgākām precēm uzreiz varu iet ieskrieties!😂Man veselīga uztvere✌🏼🥳Bet ,jā ,sen jau te viss mainījies un atmosfēra salīdzinoši kā bija .pedejais menesis,līdz beigsies aktivie sludinajumi un bye 👋 bye
Runa ir par to ,ka sen jau te viss ir mainījies,diemžēl uz tikai sliktāko pusi ,ne tikai globāli pasaulē kā pirktspēja ,bet arī andeles apmeklētāji ,kvalitāte..Esmu te aktīva lietotāja jau 6 gadus ,tapec ir ko salīdzināt 😉
Bet domāju, ak pirkstspēju sākuši ietekmēr cilvēku lielie izdzīvošanas rēķini mājsaimniecībām un katrs taupa uz ko var. Pirmkārt, atteiksies no lupatām.
Un ļoti žēl, ka precei par 1€ un precei par 100€ sludinājuma cena ir identiska.
Varbūt es kļūdos, bet tā izskatās
Man tas portāls atgādina kā Vinted.