Andeles noriets

Sveikas meitenes! Kas te pēdējā laikā notiek!? Pirktspēja burtiski apstājas pie sludinājumiem ar cenu virs 15€. Pieteikumi ir bezjēdzīgi un pārsvarā nekāds darījums netiek tālāk par frāzi “pieejams?”. Sāku domāt vai vispār pēdējā laikā šeit ir īsti pieteikumi vai arī tā ir andeles mandeles komanda, kas uztaisa viltotus profilus ar viltotiem pieteikumiem vienkārši lai lietotājam nezūd motivācija un tonuss? Šis portāls paliek smieklīgs. Varbūt varat kāda ieteikt vēl kādu vietu sludinājumiem? *Izņemot facebook, ss.com, depop, vinted
annele26
Es arī pēdējā laikā saskaros ar ntajiem tukšajiem pieteikumiem vai lielu nekaunību-piemeram apģērba cena ir 30,teksts pa 20 ar iekļautu sūtīšanu ņemu.Pirmkārt pieklājīgi jāpajautā vai ir iespēja nolaist cenu,nevis norādīt savu.Otkart ieliec pa lēto preci,piemeram 10e,kas veikalā maksā ap 60 un tie jautājumi Ir defekti,ir trūkumi kaut gan sludinājumā viss norādīts.
Dzēsts lietotājs
Piekrītu! 🙋🏼‍♀️Bye Bye ✌️ andele!😂
Jā,tās preces ,kas ir basic un iegadatas ap 100 eur ,var pārdot relatīvi par 30-35 eur lietotas.,jā,arī kādu par 10-15 eur .taču dārgākas ,kā mētelis ,kurš ir kā jauns un iegadats ap 550 eur un cenā ap 300 eur grib par sviestmaizi.😅
Tiešām,kāpēc ,lai es ar izcilu mantu jeb jaunu ar birku pārdotu gandrīz par brīvu?jā tā ir jauna pie tam ar visam birkām max 50% letak,bet ne jau 90% letak .Un uzturēt andeli ar sludinājumiem 30-40 eur katru mēnesi.Pietam,ja cenu samazinu no 300 uz 200 eur ,vai 230 uz 100 eur un neviens no 100 like ❤️nepiesakās??😆😂Tad jau es ar savām dārgākām precēm uzreiz varu iet ieskrieties!😂Man veselīga uztvere✌🏼🥳Bet ,jā ,sen jau te viss mainījies un atmosfēra salīdzinoši kā bija .pedejais menesis,līdz beigsies aktivie sludinajumi un bye 👋 bye
Dzēsts lietotājs
Pilnībā piekrītu, esmu šeit pietiekami ilgi lai atļautos kaut ko spriest un tiešām nav kā āgrāk. Par precēm kas iet 300/400/500€ apmēros vispār neiespējami kaut ko pārdot! Un pilnībā piekrītu, ka preces kas ir kā jaunas neatdoši ar cenu 70% mazāk kā nopirkts. 👏🏼
londrina
Varat mēģināt to savu 550EUR vērto mēli pārdot kur citur. Kaut SS.com. Bet nedomāju, ka tur būs labāka situācija. Andele jau nav vainīga. Savā komentārā minēju iemeslus. Un par to jau nav jācepas, ka kāda Jūsu preci vēlas nopirkt ar 70% atlaidi. Brīvais tirgus. Un neviens taču no Jums ar varu nenopirks to 550EUR vērto mēteli par 70EUR😆
Dzēsts lietotājs
londrina -neviena jau te nevaino andeli ,un "necepas" kā sakat.Katrs izdara secinājumus ,vai te ir vai nav vērts ieguldīt savu laiku un līdzeklis un vēlas tikai dalīties ar savu pieredzi .
Runa ir par to ,ka sen jau te viss ir mainījies,diemžēl uz tikai sliktāko pusi ,ne tikai globāli pasaulē kā pirktspēja ,bet arī andeles apmeklētāji ,kvalitāte..Esmu te aktīva lietotāja jau 6 gadus ,tapec ir ko salīdzināt 😉
inn-finity
Piekrītu, ka sludinājumu sākum-cenas ir par dārgu. Vēl pacelšana maksā.
Bet domāju, ak pirkstspēju sākuši ietekmēr cilvēku lielie izdzīvošanas rēķini mājsaimniecībām un katrs taupa uz ko var. Pirmkārt, atteiksies no lupatām.
Rega AndeleMandele
Domāju, ka šeit ir vairāki aspekti, kas jāņem vērā. Pirmkārt: kopš darbs no mājām daudziem ir normāla lieta, tad pieprasījums pēc darba /izejamām drēbēm ir krietni samazinājies, jo vairāk lietotajam mājas tērpus. Otrkārt: piedāvājums ir mega liels. Katru dienu tiek pievienotas 6000 vienības. Tas nozīmē, ka lai pārdotu, ir jāsamazina cena. Treškārt: ir kaut kāds cenu diapazons, par kuru cilvēks ir gatavs ko iegādātāties. (kādam līdz 10, 15 , 20 EUR) Un šeit vairs nespēlē lielu lomu brends. Kleita tiek tirgota par 20 EUR gan no Reserved, gan Zara gan Massimo Dutti. Lai arī šis aspekts ir gana sāpīgs labu zīmolu pārdevējām, kuras vēlas kaut mazliet atsist no sākuma cenas. Ceturtkārt: šeit jau minētās dārgās izmaksas ikdienai. kas tomēr spēlē gana lielu lomu, lai tomēr uz kaut ko ietaupītu. Tomēr jāatzīst, ka ir lietas, kuras vēl aizvien var notirgot par labu cenu : kaut vai tā pati Amoralle, kas nozīmē, ka pirktspēja tomēr ir.
le-noir
Uzskatu, ka sludinājuma atkārtotās likšanas cenai jābūt stipri mazākai. Ja es ielieku kurpes, kaut vai pa 15€ un tās nenopērk, sludinājumam beidzas termiņš, tad sludinājuma atjaunošanai vajadzētu maksāt, teiksim 0.10€ nevis 0.5€. Pārdevējām mazāk sistu pa maciņu un mazāk sāpētu, ka prece nav pārdevusies un pircējām būtu lielāks sortiments, no kura izvēlēties.
elza2023
Piekrītu par to, ka nepārdotās preces nākamajam sludinājumam jābūt ar simbolisku samaksu. Es atstarotāja brošiņu nopirku pa 10 EUR, šeit ieliku pa 5 EUR, samaksāju par sludinājumu, entās reizes pacēlu to, iztērēju gandrīz 1.50 EUR un vēl neesmu pārdevusi. Kad nēsāju, saņēmu daudz komplimentus, bet te neiet. Velti izmesta nauda un otreiz jau vairs nemaksāšu par sludinājumu
londrina
Uzskatu, ka ar Andeli +- viss ir kārtībā. Protams, vienmēr ir pie kā piestrādāt. Es praktiski visu ko ielieku, to pārdodu. Jā, ar precēm virs 40EUR ir problemātiskāk. Problēma ir nevis Andeles nebūšanās vai neizdarībās, bet globālajā situācijā. Pirktspēja krīt, inflācija ceļas, arī covid sāga atstāja sekas. Es šeit nepirkšu lietotu Zara džemperi par 20 vai 30EUR. Tad aizeju uz Humanu un nopērku par 2-5EUR. Tas ir jāņem vērā, ka Humana un citas humpalas ir Andeles konkurenti. Bet liela daļa šejienes pārdevēju iedomājas, ka atrodas muļķu zemē un to lietoto Zara džemperi pārdos par 20EUR. Tad nu situācija te ir tāda, kāda ir. Un vēl - nekaunīgās pircējas, kuras preces cenu vēlas "nosist" lejā par 50% mani vispār neuztrauc. Te taču ir brīvais tirgus, kurā katrs vēlas iegūt - dārgāk pārdot un lētāk nopirkt. Un arī par brīvu dabūt. Ja sadaļā Dāvinu ielieku preci ar piebildi, ka atdodu par velti. Momentāni ir gribētāju rinda. Ja ir piebilde "atdodu pret kādu nieku, augli", tad visas gribētājas pazūd zilajās tālēs.
Cik cilvēku tik viedokļu 😅 Man jau likās kad sākas Covid jau palika trakāk. Saradās visādi kas pārdod viltojumus, nonēsātas drēbes un teica ka ideālā stāvoklī utt. Pat bija gadījums kad atsūtija dūnu jaku ar milzīgu caurumu, itkā nepamanīja 😅 Tagad ir grūti kaut ko pārdot arī par mazu cenu. BET nu pārdevējas (nezinu vai jaunās vai vecās) arī nav diez ko pretīmnākošas. Stāv sludinājums 3 nedēļas jau, prasu vai pēdējā cena un saka, ka jā 🤭 un pēc tam tērē naudu atjaunojot un paceļot sludinājumu, bet nolaist cenu negrib 😅 nu katram jau savs, bet ja es lieku es tiešām gribu tikt vaļā, lai nemētājas nevis maximumu nopelnīt 🤗 Lai visām veicas tirgošanās ❤️
londrina
Tas ir fakts, ka cenu nenolaiž ne par centu. Tur kaut 4-5mēn., tērē naudu atjaunojot un paceļot sludinājumu, bet lētāk neatdos. Bet tā nu ir katra brīva izvēle. Tad nav ko čīkstēt, ka te slikti pērk un Andele kaut kur ir vainīga.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.