Andeles noriets

Sveikas meitenes! Kas te pēdējā laikā notiek!? Pirktspēja burtiski apstājas pie sludinājumiem ar cenu virs 15€. Pieteikumi ir bezjēdzīgi un pārsvarā nekāds darījums netiek tālāk par frāzi “pieejams?”. Sāku domāt vai vispār pēdējā laikā šeit ir īsti pieteikumi vai arī tā ir andeles mandeles komanda, kas uztaisa viltotus profilus ar viltotiem pieteikumiem vienkārši lai lietotājam nezūd motivācija un tonuss? Šis portāls paliek smieklīgs. Varbūt varat kāda ieteikt vēl kādu vietu sludinājumiem? *Izņemot facebook, ss.com, depop, vinted
charmantelle
Man laika gaitā ir izdevies pārdot daudz savu lietu, kuras garderobē tā arī nebija iedzīvojušās, taču ir bijusi nepieciešama liela pacietība. Ir bijis arī ilgāks periods, kad sludinājumi stāv, taču intereses nekādas. Un pašlaik izskatās, ka arī ir viens no šiem periodiem. Nezinu, vai tikai apkārtējā situācija pie vainas, katrai mantai savs pircējs, ne visu izdodas pārdot zibenīgi. Taču piekrītu, ka vieglāk pārdot sīkumus par zemākām cenām, kas arī saprotami, jo šeit atšķirībā no interneta veikala atpakaļ sūtīt nav iespējams, cilvēki nevēlas riskēt. Arī piedāvājums šeit ir ļoti liels, netiek pārdota pat puse no precēm. Ar to visu jārēķinās, ja vēlas šeit tirgoties.
Zane !
Bet jā, tie pieteikumi reāli kaitina. 😅
Tās, kurām atbildi, izlasa un klusumsss.. vai tās, kurām atbildi, viņas sēž Online un nelasa ziņu 😅
Vakardien man viena uzraksta - jau tik ļoti sen gribu šos apavus utt.. dāmīte nelasa ziņu un sēž Online 😅
Bij viena dāma, kura 3x pieteicās vienai precei 🤣🤣 jo pēc laika dzēšu pieteikumu, bet visas 3x pieteicās ar tiem pašiem jautājumiem. Viņa, protams, nenopirka 😅

Es labprāt gribētu opciju, ka pieteikumu var dzēst jebkurā brīdī 🙏
ina.lama
Es ar uzskatu, ka pa lētākām naudām prece aiziet, bet pa dārgākām cenām stāv. Cilvēki negrib pirkt lietotu preci pa dārgu naudu, tad jau var nopirkt internetveikalā uz atlaidēm un jaunu. Un ja vēl neder tad var sūtīt atpakaļ. Bet šeit daudzas preci atpakaļ nepieņem, tev tad jāmēģina pārdot tālāk. Jāatjauno maciņš pa 3 €, lai var ielikt preci pa 0.50 €, kura tev neder un jāmēģina notirgot. Un ja vēl nepērk, tad jānosit cena zemāk, nekā tu iegādājies un plus vēl sludinājums jāatjauno pa 0.50€. Tu jau sanāk eji mīnusā, nevis atgūsti naudiņu pa preci, kura tev nederēja.
Dzēsts lietotājs
Piekrītu! 👍 Pati aizvakar pasūtīju Legingus no Butterfly par 19€ atlaidē, bet šeit viena tādus pašus lietotus tirgo par 23€ 🤷🏻‍♀️ Un par somiņu man arī līdzīgs piemērs, šeit tirgoja par 80€, uz atlaidi nopirku jaunu par 60€.😅
Tad brīnās, ka neviens nepērk, ja saliek cenas par lietotām lietām vairāk nekā uz atlaidēm var jaunas nopirkt.😅
Dzēsts lietotājs
Atbilde uz Onlyrealpearls😊:
Ja arī cilvēks ir pircis par pilnu summu, ir jāņem vērā, ka kolekcijas mainās ik sezonu (ceturksni), tas nozīmē, ka jaunas kolekcijas ir ik pēc 3-4 mēnešiem “aptuveni”. Un ja tirgo jau veco kolekcijas preci par lielu summu, tad ir jārēķinās, ka tai precei jau ir atlaides mājaslapā kā iepriekšējās kolekcijas precei.
Piemērs: Ir jau lieliski panēsāt 3 mēnešus Guess somiņu, kura pirkta par pilnu summu, un pēc tam pārdot par nedaudz lētāk, lai gan tajā pat laikā mājaslapās, ir vēl lielāka atlaide jaunai…

Ir jāņem vērā tirgus izmaiņas…🤷🏻‍♀️😊

Saprotams, ka visi grib pēc iespējas dārgāk pārdot, bet nu jārēķinās, ka konkurence liela, ja ir iespēja nopirkt lētāk- pirks lētāk! Un šeit ir Online humpalas, un vēl lielāki konkurenti ir kilomax un pārējās bodes, kur ir dzirdēts, ka var atrast firmas drēbes par 5-10€. 🤷🏻‍♀️
Tā pat vērts pirms preces likšanas paskatīties vai jau kāds nepārdod tādu pašu preci un jaunu vēl lētāk, nekā liekot jau lietotu.. Jo arī esmu novērojusi, ka ir identiskas preces “lieliskā stāvoklī” un viena tirgo par 20€ cita par 35€, loģiski nopirks to par 20€.

Pirktspēja ir, viss atkarīgs kādas cenas un pati prece, cik glīta, patīkama un aktuāla konkrētam cilvēkam! 🤷🏻‍♀️😊
Dzēsts lietotājs
Meitenes, vēlreiz atkārtošu, es runāju par “pērlēm”! Guess, Hilfiger, Butterfly ir nodrāzta tēma. Tādus brendus kā Maje, Sandro, Arket, twinset ir grūti pārdot. Kur nu vēl high end YSL, Jil Sander, Acne Studios utt. Nu loģiski, ka neviens neatdos pa 30€ šīs drēbes, bet te ir pircējas, kas gaida uz to! Un šos brendus gan tu humpalā tikai uz labu laimi vari dabūt un uz sale tāpat cena būs augsta. Sorry
perle.perle777
Esmu šeit jauniņā. Pēc kolēģītes ieteikuma piereģistrējos, jo meklēju konkrētus apavus. Un ko es no pircējas puses varu teikt to, ka cenas šeit nav adekvātas. Akropolē varu sapirkties izdevīgi, un cenas arī jaunām precēm veikalos nav lielas, kā arī regulāri ir izpārdošanas. Šeit var ienākt, kā uz komēdiju. Atvainojos, bet tā ir .🙂🙃
perle.perle777
Un par apakšveļas sadaļu es esmu šokā! Kāda tiešām pērk lietotu apakšveļu???🤣 Kooo?? Jūs dāmas nopietni??? Tas pats, par Bodijiem un peldkostīmiem. Taču H&M, Reserved, New Yorker pilns ar letām un glītām apakšveļām.😃 Kāpēc jāpērk lietots???
ina.lama
Onlyrealpearls, atvainojos, Jūs tā dikti pa dārgajiem berndiem un dārgajām cenām kad jāpārdod, bet pašai profilā atsauksmes sliktas, kad pakaļdarinājumi. Un tad sūdzaties kad nepērk no Jums un andelemandele.lv vainīga. Bet tad kāpēc tirgojat pati pakaļdarinājumus pa dārgām naudām......
Dzēsts lietotājs
Par atsauksmēm esmu personīgi sazinājusies ar katru no meitenēm kas pirka preci 😂strādāju kādreiz ar nišas zīmolu izplatītājiem daudz zinu par šo tirgu un kas ir analogs un kas īsts, meitenes šeit to nesaprot un neaiztšķir, kas arī ir saprotams! Un no manis pērk (kādreiz! tāpēc rakstu, ka šeit pasliktinājusies pirktspēja), man ir arī otrs profils - aromatiques, kas ir mans main aktīvais profils, tas tā jūsu zināšanai. Ja pārdodu analogu tad to arī norādu, varat paskatīties profilā. :)
Dzēsts lietotājs
Par atsauksmēm esmu personīgi sazinājusies ar katru no meitenēm kas pirka preci 😂strādāju kādreiz ar nišas zīmolu izplatītājiem daudz zinu par šo tirgu un kas ir analogs un kas īsts, meitenes šeit to nesaprot un neaiztšķir, kas arī ir saprotams! Un no manis pērk (kādreiz! tāpēc rakstu, ka šeit pasliktinājusies pirktspēja), man ir arī otrs profils - aromatiques, kas ir mans main aktīvais profils, tas tā jūsu zināšanai. Ja pārdodu analogu tad to arī norādu, varat paskatīties profilā. :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.