Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Jaunā versija

Sakiet lūdzu kur es varu tagad izlasīt komentārus pie sava sludinājuma? Kaut ko atjauno, bet vai pratīski, tā kā nevaru atrast. Ziņojumā radās kā pievienots jauns komentārs. Bet izlasīt nekur nevaru. 🙄
nujata
Agri vai vēlu, bet visiem mainīsies jaunais aplikācijas variants un pazudīs komentāri. Man jaunā versija parādījās ŠORIT un ļoti nepatīk... daudziem tas bija noticis vairāk kā nedēļu atpakaļ- biju par to dzirdējusi.... Nu pati redzu sev 😢komentāri arī pazuduši. Ļoti neērti.
❣Kadrija ❣
Tieši esmu tikusi līdz tam, ka nav komentāru daļa...ne datorā, ne telefonā...gribēju pievienot pāris bildes, nav iespējams, jo nav, kur.
Tāpat telefona aplikācijā lasu - pievienotas bildes, bet kur un tās atvērt? Nav tādas sadaļas, tās vietā ir ātrā kopīgošana, lai ko tas nozīmētu.
tm90
Tieši tā. Kaut ko uzlabo, bet aplikācija līdzinās nevis aplikācijai bet tādai veco laiku datora sistēmai. Nekā moderna. Pat komunikācijā ar pircējiem, visu laiku jāatjauno lapa jo vnk radās neizlasīts.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.