Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Atgriezt KOMENTĀRU sadaļu vai papildināt ieliekamo Bilžu skaitu!

Meitenes, man sirds pilna! Tagad ar to vien nodarbojos, kā "atņemu" savai ģimenei laiku, jo jāiesūta papildus bildes un jāatbild uz potenciālo pircēju/pieteicēju jautājumiem, ko iepriekš es aprakstīju un saliku komentāru sadaļā vai atbildēju tur uz kāda jautājumiem!

Šodien uzrakstīju vēstuli Andelei, lūk šādu:
"Mīļā, Andele!
Priekš manis ir dikt' par maz 5 bildes, kurās atainot lietotas preces!!! Mēs taču šeit pārsvarā tirgojam lietotas lietas, kurām mēdz būt dažādi sīki defekti, nolietojumi utt.
Esmu strādājoša 4 bērnu mamma, kopš Jūs izņēmāt Komentāru sadaļu, kur varēja salikt papildus bildes ar defektiem un aprakstiem, man tiek "atņemts" darba un brīvais laiks, lai atsevišķi sūtītu papildus bildes ar paskaidrojumiem potenciālajiem pircējiem. Jo es nevēlos viņus maldināt!!! Es nevēlos tiem "iesmērēt"! Gribu sīki un smalki uzrādīt katru defektu, trūkumu, lietojumu!
Pat ss.lv var ielikt vairāk kā 10 bildes! Pat SS.LV!!! Jūs to saprotat, vispār?:) Kopš iepazinu Andeli , likās, ka tā pat ne tuvu nestāv klāt tam krieviskajam tirgošanās portālam, likās izcila ar savu caurredzamību, godīgumu, attieksmi, bet tagad sāk rasties domas atgriezties uz citām tirgošanās vietnēm, jo gluži vienkārši nepietiek dzīvē laika, lai atsevišķi darba dienās un brīvdienās sūtītu un aprakstītu defektus, ko līdz šim varēja uzrādīt Komentāru sadaļā , ievietojot sludinājumu un punkts- visiem viss skaidrs, jautājumu nebija, lieki neviens netraucēja!!!
Es Jūs no visas sirds lūdzu vai nu palielināt ievietoto bilžu skaitu, kur var uzrādīt preci sīkāk un smalkāk vai atgriezt/izveidot kaut ko līdzīgu , kāda bij Komentāru sadaļu!!!🙏
Cieņā, Jūsu aktīvā lietotāja Iluta"

Ja kādai ir aktuāla šāda pati problēma, sasāpējusies sirds, kaut vai atbalsta manu domu, neklusējiet- arī rakstiet!!!
Varbūt kolektīvā ir spēks, varam tomēr ko panākt!🙏🙏🙏
janetajumtina
Piekrītu par to, ka pietrūkst vai nu vairāk attēlu vai komentāru sadaļa, kur šos attēlus likt un iemesls ir vienkāršs- kaut vai komplektu sadaļā, kad zem vienas cenas tiek pārdota čupiņu drēbju vienlaicīgi, kas šeit ir atļauta, tad nav opcijas atrādīt katru atsevišķi, jo arī kolāžas šeit nav atļautas. Gribot iekļauties noteikumos, nav iespējams atrādīt visu šajā limitā.
Arī parastajiem sludinājumiem attēli mēdz būt par maz, kaut vai tīri elementāri, lai nobildētu priekšu,aizmuguri, detaļas,iespējamos defektus, lai pircējam ir perfekts priekšstats par lietu.
Emocionāli tam nepieietu gan,jo nav nekas obligāti šeit jāpārdod, bet ērtāk tas gan būtu, jebšu pilnvērtīgi varētu noformēt sludinājumu, kurš ir pārskatāms. 🙌
mypearls
Tādās sadaļās kā kostīmi un komplekti, tās 5 bildes tikai ieskata tam, ko pārdod, tiešām par maz vienmēr bijis.
Nesaprotu, kāpēc nevar veikt uzlabojumus, lai var pievienot vairāk bildes.
Tatjanaju .
Piekritu uz 100%
Un vēl kāpēc 1 bilde nevar būt bilde no interneta? Visur var, jauna portāla restok var, bet tē par 0,50 centiem ne. Kāda vaina skaistai bildei kur var redzēt ka pērle izskatās ražotaja majaslapā ???
Ilze Ilze
Taisīt kolāžas un vispārībā editēt foto aizņem laiku. Ok ja pāris bildes, bet jo vairāk "jāpacenšas" jo vairāk tas viss apnīk un aiziet laiks. Man pat škiet ka ātrāk nosūtīt uz pm papildu foto ja kāds prasa, nekā visu editēt. Lielākā daļa drēbju tāpat te par mazām naudiņām, vai tad editēšanas laiks arī ieskaitīts. Daudzas nemaz nemāk taisīt kolāžas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.