Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Pasākumu vadītājs

Sveiki, šī varētu nebūt īstā vieta, bet te pulcējās daudz cilvēki un iespējams var palīdzēt. ...

naglina

• 321
  • 2

Bērnu iglu kluču noma

Piegādāsim un uzstādīsim inventāru ballītei vai vienkārši jautrākai ikdienai. Skatīt foto.

aiga119

• 435
  • 1

AB parks

Pieejama 1 biļete, 15 eur (pirkta par 28) Nepagūstam vairs aiziet.

pardodliva

• 215
  • 0

T krekli

Sveikas, man loti daudz ir visādas drebes, varam vienoties un adosu pa zemam cenām ja nem vairumā 🫶🏼

betijaa-panova

• 251
  • 0

Pīrsings

Varbūt kādai ir un var pastāstīt cik ilgi dzīst intīmais pīrsings? 🙈

kristine.macevica

• 285
  • 0

Zelta stīga

Vēlos iegādāties zelta stīgu..varbūt kādam/ai aizķēries kāds apsakņots zariņš🌱

agnesedupusa

• 219
  • 0

Toipūdelis

Sveiki! Varbūt kāds vēlas iegādāties toipūdeli? Ir pieejami divi kucēni - puika un meitene dzimuši...

an777

• 1070
  • 4

Omnivas atlaižu kodi

Vai omnivai ir kādi atlaižu kodi ?

metelina

• 362
  • 2

Lemon gym abonements

Piedāvāju pārrakstīt Lemon gym premium abonementu🍋

sanitakastanovska

• 250
  • 0

Sporta zāle

Atdodu Lemon gym Premium abonomentu uz 8 mēnešiem pa 34,99€/mēnesī.

erika.irgensone

• 289
  • 0

Meklēju mājražotājus

Meklēju mājražotājus, kas būtu ieinteresēti piedalīties Ziemassvētku tirdziņā ar saviem labumiem u...

dasna

• 208
  • 0

Tv

Varbūt kādam ir bezsaistību Go3 vai Tet kupons? Varu iemainīt pret Huppa internetveikala kuponu 25eu...

mynameisee

• 185
  • 0

Pastaigas/pārgājieni/velo izbraucieni

Sveiciens 🌷 nupat kā esmu pārcēlusies uz Ventspili un meklēju kādu ar ko kopā doties garākās p...

buto

• 297
  • 0

Radošā darbnīca!

Sveiki! Piedāvāju novadīt aktivitāti Jūsu ballītē vai arī izsūtīt komplektus, kur paši varat radoš...

Sintija Mad

• 292
  • 0

Fotosesija

Nesen sāku nodarboties ar fotogrāfiju, piedāvāju Jūsu idejas fotosesijas pa nelielu darba samak...

erika.irgensone

• 288
  • 3

AirBnB

Sveiki! Vai kādai/kādam kādreiz ir bijusi atmaksa no AirBnB uz Swedbank? Cik ilgā laikā tika ...

marta.marta.

• 320
  • 1

Iesaku!!!

Šajā grupā ir dpd, omniva, about you un citi kodi, akcijas, kuponi!!! Ļoti iesaku http...

anna.clothes

• 329
  • 0

Plakāti, žurnāli, mūziķi

Varbūt kādam ir palikušie vecie plakāti no latviešu jauniešu žurnāliem (piemēram, Sīrups, Puff, Spic...

anilevel

• 466
  • 1

Kādam nav 3. Lielkoncerta atlaides kods?

Patreiz InboxLV 15% kods nedarbojas :/

margarita.sprogeg mail.com

• 383
  • 1

Spāņu valodas kursi

Sveiki, piedāvāju spāņu valodas online kursus iesācējiem- bērniem, pieaugu...

Sigita Ivanova

• 316
  • 0

Pūķa nams/ House of the Dragon

Tikko pieslēdzu go3/hbo, lai varētu skatīties jauno sezonu, uzreiz, kā parādās jaunā sērija....

madam.madonna

• 561
  • 2

Medus no Ķīnas/ Мёд из Китая

Labdien visiem! Šodien nopirku Rimī 1l medu un tikai mājās paskatījos, ka tas ir ražots Ķīnā. ...

jekaterina.gukalo va

• 901
  • 5

Andeles pakomāti

Vai kad var lūdzu pateikt vai andelee pakomatiem jebkura lieluma ir viena cena ! Arī vi...

ramona.rjazkina1

• 373
  • 0

Palīdzība

Sveiki, ir tāda situācija, ka palīdzēt var tikai brīnums, lūgums p.m padalīties ar kontakt...

leev

• 404
  • 0

LAIKS IEVIEST KĀRTĪBU?

Ideāls veids kā tikt pie kārtīga skapja!

kmonta

• 408
  • 0

Koka smilšu kaste🏖️🔆

LĪDZ 08.04 AKCIJAS CENA 1,5x1,5 IZMĒRAM. 100 EUR.🤍 SEZONA SĀKUSIES!😍 Un mēs protams atkal ķera...

Kustutatud kasutaja

• 500
  • 0

Nometne tikai dāmām 🙌

Sveiciens! Piedāvājums daiļā dzimuma pārstāvēm- mana pirmā nometne 😇 Ne tikai sportosim, ...

M. D

• 438
  • 2

Apģērbu atkritumu aptauja

Labdien! Es esmu vides inženierijas studente un rakstu savu bakalaura darbu saistībā ar tek...

petrarka.fomenko

• 477
  • 4

Labās karmas iegūšana!

Sveikas, dāmas! Esmu Rīgas Biznesa Skolas 3. kursa studente un veicu bakalaura darbu par zi...

ditabriivniece

• 360
  • 0

“Zēni nav meitenes”

Nopirkšu vienu izrādes biļeti, der jebkurā datumā.🙏🏽

lolitaluucija

• 267
  • 1