Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

Wii Rabbids spele

Varbūt kādai stāv mājās CD ar spēli no wiii..... Un neizmanto. Vēlas pārdot.

iluta6

• 219
  • 0

Uz ANGLIJU

Vai kāds var padalīties 1-kur pirkt izdevīgakas biļetes? 2-Ko drīkstu savam dēlam(2gadi) ņemt l...

laura.trubnikovae x-sniedzina

• 343
  • 1

Darbs

Varbut kads mekle darbu Agenskalna rajona?

gloria15

• 400
  • 0

aptauja par mistisko pieredzi

Sveiki! Es rakstu darbu par mistisko pieredzi un ļoti priecātos par katru respondentu. Šeit ir ...

genesis

• 406
  • 0

Adodu

Sīkāk pm.

amem_shop-

• 406
  • 2

RSgoldfast RuneScape: this base for the diplomacy

While the accordance gets formed out, Jagex's complete abecedarian will accepting to be supported, ...

heulwen.lucas

• 350
  • 0

Velos nopirkt

Varbūt kāds pārdod? Zelta un melno speli?

Emī Dre

• 425
  • 0

Uzklāj pati sev svētku make up

Vai esi gatava svētkiem? Vēlies vel paspēt iemācīties skaisti uzklāt sev svētku make up? Varbūt ...

kikiija

• 476
  • 1

Karnevāls 🥳

Vai ir kāda informācija par karnevāliem? Interesē apmeklēt kopā ar bērnu (7.g) Var būt ari klasiska...

daniela-b.

• 272
  • 0

Pirkšu plakātus no vecajiem tīņu žurnāliem

Pirkšu plakātus no vecajiem tīņu žurnāliem (Sīrups, Avene, Spīca avīze, Puff utt). Droši rakstiet p...

anilevel

• 257
  • 0

Tēvu rīts ar bērniem Jelgavā

Trešajā adventē dodam mammām brīvdienu un tētiem lielisku iespēju pavadīt laiku ar saviem bērniem....

kikiija

• 232
  • 0

Kino biļetes.P,S

P.S atdošu pa puscenu 20€

andele000

• 356
  • 0

Apollo kino-Cinema biļetes

Ir iespeja iegadaties Apollo kino-Cinema kino biletes 2gb ar 13€ vertibu,1bērnu vērtibā9€ .Un 7 €...

andele000

• 321
  • 0

Dāmu vakars Jelgavā

Dāmu vakars pie mums 15.12., Jelgavā Ierašanās no plkst. 18.00. Ko mēs darīsim? Būs spēles,...

kikiija

• 291
  • 0

Ziemassvētku eglīte

Čau✨ Tikko esam pārcēlušies uz Rīgu un gribam nocirst paši savu eglīti, bet nezinām kur drīkst un ...

elizaurstina

• 280
  • 0

Go3 atlaides kods

Šis ir Go3 atlaides kods - SPIDERMAN. Ar šo kodu jūs saņemsiet 60% atlaidi plānam Viss Iekļa...

nmcn

• 2186
  • 0

Kartiņas

Sveikas! Man ir pilnīgi jauni metaforiski asociatīvo kartiņu komplekti. HAPPY CARDS, Paš...

anneliya

• 501
  • 5

Продам билет на Меладзе

108 сектор 6 ряд прямо напротив сцены , 35€

svetlana.frolova

• 269
  • 0

Uzkopšana

Labdien, esmu jaunā māmiņa ar prasmēm un fanātismu organizēšanā un uzkopšanā. Vēlos uzzināt, va...

elizabeteuzk

• 435
  • 1

Biļešu serviss dāvanu karte

Sveiki! Man ir divas dāvanu kartes no Biļešu servisa- 50 un 20 eiro vērtībā. Jāiztērē līdz 20.1...

uandele

• 511
  • 1

Ceļotājiem 🌴

Kādi jums ieteikumi ko apskatīt Sicīlijā- Trapāni vai netālu no turienes. Vietas kur vērts atgriez...

ieva.sh.

• 596
  • 4

Ziemassvētku tirdziņš

Ja tu esi vai tev ir zināms kāds, foršs mājražotājs, kas vēlētos piedalīties ziemassvētku tirdziņā o...

dasna

• 281
  • 0

Valsts svētku kūka

🇱🇻🇱🇻🇱🇻Valsts svētku piedāvājums🇱🇻🇱🇻🇱🇻 Latvijas kontūrkūka ar medus pamatnīti,kura iekrāsota sarkanā...

vika.l

• 294
  • 0

Balsojam!

Labdien! Nepieciešama palīdzība! Jāieliek 👍, uzspiežot uz bildes! Būšu pateicīga! 😉https://m....

sigucitex

• 324
  • 0

Video skatīšanās kā aizraušanās: Vai tas ir tikai laika pavadīšana vai īsts hobijs?

Sveiki visiem! Mani vienmēr ir fascinējis dažādu video saturu https://lv.levelsex.com/ plaš...

kawaki.waki

• 468
  • 0

Pirkšu plakātus

Pirkšu plakātus no vecajiem tīņu žurnāliem (Sīrups, Avene, Spīca avīze, Puff utt). Droši rakstiet p...

anilevel

• 230
  • 0

Anketa Pirmsskolas skolotāji

Labvakar! Vēlos lūgt palīdzību anketas aizpildīšanai kvalifikācijas darbam Pirmsskolas skolotā...

fifucis

• 426
  • 0

Olfaktoterapija, aromadiagnostika

Sveiki! Kvalifikācijas darba prakses ietvaros pieņemu klientus uz olfaktoterapijas nodarbību. Olf...

sirena-amaranta

• 409
  • 0

Modelis bērns ( fotogrāfēšanai)

Meklējam cilvēku, kuram vajag modeli, atsūtīsim savus foto privāti, gribām pamēģināt sevī kā modelis...

🩵 🩵

• 383
  • 0

Ceļot

Sveiki visiem. Man jātiek no Rīgas uz Liepāju. Es gribu atzīt, ka šis ir mans pirmais ceļoj...

helen.barton

• 433
  • 1