Hei, hei! Sargā savus datus! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.
Vai šis ir kāds jauns krāpniecības veids,uzlauzts profils?🤔p.s ja tā nav es ļoooti atvainojos sievietei,kas pieteicās uz preci,taču es nespēju saprast šo tekstu un kautkas liek domāt,ka kas nav pareizi🙈
Visdrīzāk no Ukrainas vai tml., mēģina tulkot ar Google. Mēģiniet paturpināt sarunu krieviski . Ja atsūtīs kādu linku samaksai tipa ar DPD / Omniva vai prasīs e-pastu - krāpnieks. Bet pagaidām neizskatās, ka obligāti tas tā ir .
Svetdien pieteicos mugursomai, izjautaju par niansem un izsutisanu, uzreiz visu apmaksaju. Pirmdien nauda vinjai konta ienaca. Solija izsutut uzreiz, tachu no svetdienas neliekas ne zinjas. On-line paradas, tachu manas vestules nelasa.
Ka jus domajat es atkal ieberzos?
Svetdien pieteicos mugursomai, izjautaju par niansem un izsutisanu, uzreiz visu apmaksaju. Pirmdien nauda vinjai konta ienaca. Solija izsutut uzreiz, tachu no svetdienas neliekas ne zinjas. On-line paradas, tachu manas vestules nelasa.
Ka jus domajat es atkal ieberzos?